1-0 Mathias Nygaard Christensen (82′)
1-1 Jack Tudborg Wander (86′)

Riisvangen Stadion
441 tilskuere.

B.93 fik  fuldt fortjent point ude mod topholdet Aarhus Fremad. Den normale referent Mads Mazanti var forhindret i at levere sit normale sublime referat, men vi bad sportschef Frank Nielsen om at komme med sin vinkel på kampen:

Efter to nederlag i træk, hvor specielt Greve-kampen havde givet skrammer på holdets moral og stolthed, skulle B.93 holdet rejse sig i en svær kamp i Århus mod et af rækkens tophold.

Holdet havde trænet godt hele ugen, og var meget opsatte på at vise sig frem igen. Danny Jung skal virkelig blande kortene i denne opstart, hvor han ikke har kunne sætte samme start-11’er i nogle af kampene. Det giver udfordringer i vores spil, og specielt vores fire-back kæde har haft flere forskellige sammensætninger.

Også i kampen mod Aarhus Fremad var der en ny kæde, med Anton Peterlin, Martin Heisterberg, Emil Farver og Carl Emil Kristensen. Lad mig slå fast med det samme, de gjorde det fremragende.

Faktisk spillede hele holdet en disciplineret kamp, hvor de på trods af banens beskaffenhed, forsøgte at spille bolden rundt, samtidig med de stod stærkt i deres kæder, og hurtigt fik organiseret sig i presspillet. Vi er ofte udfordret af hold som står lavt, og venter på vores fejl og så kommer i hurtige omstillinger. Det har der været trænet endnu mere på, og det havde hjulpet på holdets udtryk og organisation.

Vi var i store dele af kampen i boldbesiddelse, men specielt 1. halvleg blev en noget rodet affære med mange tekniske fejl fra begge hold. Bolden havde mange sjove opspring, og var naturligvis ens for begge hold. Ingen af holdene kom til de store chancer i 1 halvleg, som derfor også sluttede 0-0.

En af holdets problemer har været at komme godt ud til 2. halvleg, men i denne her kamp gik vi ud og satte os straks på kampen. Desværre måtte Danny skifte Nicolai Olsen ud i halvlegen på grund af en mindre skade.

Det betød, at Olcay Senoglu kom ind fra starten af 2. halvleg og erstattede ham på venstrekanten. Der var meget fight og nærkampe, men 93’erne stod godt imod og viste en fremragende indstilling. Holdets debutant, målmanden Conrado da Costa Januario, havde kun lidt at gøre, men det som kom tog han sig sikkert af. En ganske glimrende debut til klubbens nye målmand, som endelig havde fået papirerne i orden, så han kunne spille.

De fleste troede kampen ville slutte 0-0, da der kun manglede 10 minutter, men så fik hjemmeholdet en omstilling i venstre side, og der kom et godt indlæg som gik på tværs af feltet og skabte problemer for Carl Emil og vores målmand, og deres højre kant kunne prikke den ind, selvom Conrado halvklarede den.

Det var næsten ikke til at bære, hvis vi skulle tabe den kamp, og holdet samlede sig med det samme inde på banen, og fik talt sammen. Kort tid efter blev Jack Tudborg Wander skiftet ind til fordel for Carl Emil, så vi kunne spille med tre nede i bagkæden. Det var et godt sats, for pludselig spillede vi os igennem i højre side, Mads Walther lavede et glimrende fladt indlæg som gik på tværs af feltet, og der stod Jack og sparkede den ind på kort afstand. Fuldt fortjent og holdet viste de kunne rejse sig. Vi kunne godt have vundet den kamp, men skabte ikke nok chancer, så 1-1 kunne vi leve med.

Nu glæder vi os til endelig at komme på vores rigtige hjemmebane Østerbro Stadion på lørdag, hvor vi spiller mod rækkens ubestridte tophold HIK. Til gårsdagens kamp stod der 30 fans fra vores glimrende fanklub. De havde taget hele turen til Århus og skabte en fantastisk stemning. Det var virkelig værdsat af holdet, og hjalp dem igennem den svære kamp. Vi håber de kommer igen på hjemmebanen, og mon ikke et godt vejr, to gode hold og nogle dejlige rammer kan lokke flere tilskuere ud.