Det lykkedes B.93 at få tre point på kontoen i en kamp, som ikke var køn og velspillet.

0-1 Daniel Stückler (straffe, 75′)

Valby Idrætspark
690 tilskuere.

Dejlige 3 point!

B.93 har de seneste 8 kampe kun tabt til Helsingør, vundet 3 kampe og spillet 4 kampe uafgjort. Så det går klart den rigtige vej, selvom turneringstrukturen kræver ’93 får flere sejre hvis de skal nå at komme blandt de 6 oprykkerhold.
Derfor var sejren over Frem særdeles velkommen og vigtig, pludselig har vi kontakt med det store midterfelt, som kæmper om de 6 pladser.

Kampen var en stor fight på begge sider, og kampen var mere det, end velspillet. B.93 havde spillet de første 15 minutter, hvor holdet kom til få chancer, men uden nogle effektive afslutninger.

Frem overtog noget af spillet efter de første 15 minutter, men de kom heller ikke til noget særligt. Vi skulle helt frem til det 35. minut, før den helt store chance kom. Leo fik bolden på midten af banen og var pludselig alene med målmanden og med Benjamin Lund ved siden af, Leo afdriblede målmanden, men bolden endte hos Benjamin Lund som formåede at sparke bolden over et helt tomt mål. Derefter havde Frem en chance på mål, men Conrado da Costa Januario var en sikker skanse i dagens kamp.

2. halvleg var præget af en del fejlafleveringer og meget stresset spil, hvor ingen af holdene kom til noget særligt. Det var en kamp om midtbanen, som ingen vandt. Man sad allerede meget tidligt og tænkte denne kamp ville blive 0-0.

I det 60. minut lavede ’93 en dobbelt udskiftning, Lauge Persson og Benjamin Lund gik ud. Godwin McKay og Jeppe Erenbjerg kom ind.

Pludselig i det 75. minut blev Daniel Stückler nedlagt i straffesparksfeltet. Han tog selv straffesparket, og scorede meget sikkert til 1-0. Det gav lige den ekstra motivation til at køre sejren hjem, og holdet kæmpede som en besat. Specielt centerforsvaret med Morten Hegaard og Christian Stokholm tog rigtige mange af de bolde, der blev servet op af banen og ind i feltet.

Mikkel Mouritz fik en kæmpe chance for at lukke og slukke i det 85. minut, men skuddet blev for svagt og målmanden kunne sikkert redde den. Også Conrado var en sikker mand i denne fase af kampen og tog sikkert alle bolde der kom ind i feltet.

B.93 klarede den og fik fortjent sine 3 point. Det var anden kamp i træk med sejr, og nu kan vi bare håbe på B.93 har ramt en lille stime af sejre, og kan føre det med sig til kampen på kunsten i weekenden mod Holbæk. Den kamp er utrolig vigtig i håbet om at slutte blandt top 6, så jeg vil anbefale folk at se B.93 igen. De har fortjent noget mere opbakning fra sidelinien.