Vælg en side

B.93’erne spillede en fremragende kamp, men måtte meget bittert se sig besejret til allersidst.

B.93 – Thisted FC 0-1 (0-0)

0-1 Lucas Vestergaard Agesen (90′)

Østerbro Stadion
680 tilskuere.

At Thisted stadig havde en oprykningschance at spille for, mens B.93 “kun” spillede for æren, var ikke til at se i søndagens kamp mellem de to hold.

Efter en første halvleg med et mindre spilovertag til B.93 uden at det dog kastede særlig mange åbne muligheder af sig, blev de unge 93ere ikke blot totalt spillemæssigt dominerende i anden halvleg, men tilspillede sig også chancer til både tre og fire scoringer.

På gennemført presspil og smukt, flydende kombinationsspil fik 93erne sat thyboerne helt ud af spillet efter pausen. Der manglede bare lige en helt afgørende detalje: Målene.

Når B.93 havde muligheden for at afslutte de glimrende angreb, tonsede de enten bolden over mod Svømmehallen eller forsøgte at nipse kuglen over stregen.

Og så gik det som det så ofte er gået i denne forårssæson: På gæsternes eneste gennemspillede angreb i hele anden halvleg blev bolden spillet på tværs til indskiftede Lucas Vestergaard, der fra nært hold sendte den under en ellers arbejdsløs Vaporakis og i mål. Da manglede der et minut af kampen.

Således kunne thyboerne drage fra København med en dybt ufortjent sejr i bagagen, og 93erne stod endnu engang tomhændede tilbage efter en ellers god indsats. Men når man omgås så lemfældigt med sine chancer, er det nu engang konsekvensen.

Tre positive ting, vi trods alt kan tage med fra kampen:

  1. Andreas Heimer fik et længe ventet comeback i 93-trøjen efter en alt for lang skadespause. Dejligt at se ham på banen igen
  2. Såvel ansatte som frivillige ledere skal have stor ros for et flot kamp-arrangement med mange glade børn og forældre på stadion
  3. Der er nu kun to kampe tilbage af sæsonen.

Highlights

Se highlights fra kampen.

Post-match interview med cheftræner Thomas Nørgaard

Holdet på banen

Aris Vaporakis

Simon Wæver (ud 77′)
Søren Sørensen
Abdullah Iqbal
Rasmus Brodersen

Niels Morberg (ud 63′)
Andreas Pyndt (ud 77′)
Souheib Dhaflaoui (ud 70′)

Jeppe Erenbjerg
Oliver Carrara
Hassan Elsayed (ud 63′)

På bænken

Simon Rossil
Frederik Høgh (ind 63′)
Lauge Persson (ind 63′)
Søren Nørgaard (ind 70′)
Daniel Soidik (ind 77′)
Andreas Heimer (ind 77′)
Hamid El Idrissi

Topfoto: Christian Midtgaard.
Kampreferat v) Mads Mazanti.
Interview: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.