Uden at imponere spillemæssigt vandt B.93’s kvinder fjerde sejr i træk, da Næsby blev sendt hjem til Fyn med 4-0. Effektivitet sikrede sejren. B.93 har dermed maksimumpoint og en målscore på 20-1 efter de første fire kampe i 1. division.

Søndagens modstander Næsby fra Odense var i foråret sammen med B.93 med i kampen om at rykke op i kvindeligaen uden at det lykkedes for nogen af holdene. Derfor var det ventet, at gæsterne ville være svære at spille mod, selv om fynboerne er kommet skidt fra start i efterårets 1. division.

B.93 fik en nervøs snart på kampen, hvor der manglede det sædvanlige flow, hurtighed og præcision i afleveringerne i den offensive del.

Men efter 17 minutter kom B.93 på 1-0 efter flotte detaljer. Nana Boysen tacklede bolden frem til Nicole Loren Robertson, der afleverede til Michaela Schnack. Hun løb mod mål, men blev skærmet af på kanten af feltet. Derfor spillede hun ud på højre kant til Sofie Bruun Bredgaard, der bankede et langskud i mål.

Næsby havde en halvstor chance, som blev blokeret af Selma L. Svendsen til hjørne, inden B.93’s super-header, Nicole Loren Robertson, gjorde det til 2-0. Hun scorede med hovedet sæsonens 6. mål på et hjørnespark fra Sissel Bøje Kielnhofer.

Freja Kjærsig Sunesen var på et sine hurtige løb ind fra venstrekanten tæt på at score efter en halv time, men Næsby-keeperen reddede heroisk i flere omgange.

Sofie Bruun Bredgaard gjorde det efter 33 minutter smukt til 3-0 efter oplæg fra Michaela Schnack. Bredgaard modtog bolden på højrekanten af felten, og U19-landsholdspilleren skød den op i målets modsatte hjørne. Det var hendes 5. mål i sæsonen.

Cheftræner Anders Vang var i pausen glad for effektiviteten, men ikke spillet. Trods opsangen havde B.93 svært ved at få spillet ordentlig i gang i anden halvleg, hvor Næsby begyndte at få en del chancer, som B.93-keeper Josephine Madsen dog tog sig sikkert af.

Trods gæsternes pres kom B.93 på 4-0 efter 63 minutter, igen på et par flotte præstationer. Indskiftede Emilie Normann Langhorn lagde fra midten af banen en lang aflevering ud i højre side, hvor Michaela Schnack kom igennem efter vedholdende pres og bankede til sidst bolden op under overliggeren.

Sofie Bruun Bredgaard fik efter 71 minutter direkte rødt kort, da hun og en Næsby-spiller rykkede hårdt i hinanden, og Bredgaard blev ved med at rive i modstanderen. Set fra sidelinien virkede det som en hård dom. Næsby-spilleren fik gult.

Derefter faldt kampen i intensitet, hvor B.93 ikke havde travlt, og Næsby var ude af stand til at blive rigtig farlige trods overtallet.

B.93 har som det eneste hold maksimumpoint i 1. division og dermed et perfekt udgangspunkt som indledning til en tætpakket periode: