0-5 Mican Atici (82′)
1-5 Klaus Moesgaard (86′)

Green Arena
370 tilskuere.

Fra regn på Østerbro til sol i Vestjylland. Efter en bustur på knap fem timer var den “Den hvide dame” – som i dagens anledning spillede i røde bluser – klar til kamp mod et Ringkøbing mandskab, som i ugen op til kampen havde skiftet deres nu tidligere cheftræner Nicolai Wael ud med sportschef Jens Nielsen. Vestjyderne håbede måske på en form for effekt, da Ringkøbing kæmper bravt for overlevelse.

Kampen startede i højt tempo, hvor begge hold kom til et par ufarlige indlæg, men efter 8 minutter slår Ringkøbing et indlæg til bagerste stolpe, hvor en Ringkøbing spiller er ved at sætte en inderside på bolden, men heldigvis når Morten Hegaard lige ned med en lang tå, og kommer først på bolden.

Det generelle kampbillede i den første halve time er, at vi mest på bolden, mens Ringkøbing lurer på kontraangreb, hvor de havde flere lige ved og næsten forsøg. Efter 26 minutter har Ringkøbing en stor chance et par meter inde i feltet, men Aris Vaporakis hiver en fin redning frem.

Vi skal helt hen til det 37. minut før, B.93 bliver rigtig farlige. Benjamin Lund har haft mange gode gennembrud på venstresiden uden det blev helt farligt i feltet, men på et hjørnespark dukker Morten Hegaard frem, men han header desværre forbi mål.

I overtiden prøver Matthias Andersen med et godt skud på kanten af feltet, som målmanden må sende til hjørnespark. Vi havde tidligere prøvet et par korte hjørnespark uden succes, men dette blev sendt ind omkring straffesparkspletten, hvor Søren Sørensen kom springende ind i bolden, og køligt kunne sætte en inderside på bolden og bringe os på 0-1. Unge Søren Sørensen startede endnu engang i midterforsvaret og spillede med stor ro og overblik, en flot kamp. Måske lidt ufortjent set på chancer kunne vi gå til pause med en føring på 0-1.

De hårdt kæmpende vestjyder fra 1. halvleg kom aldrig ud efter pausen. Sådan virkede det i hvert fald. De blev statister til det helt store B.93 målshow.

B.93 var konstant på bolden. Efter 52 minutter dumper bolden ned foran Mikkel Mouritz fødder, og fra omkring 20 meter fra mål sender han som en anden Thor et lyn afsted helt oppe i hjørnet uden chance for målmanden. 0-2.

Mikkel Mouritz var for anden kamp i streg var kaptajn, da Stokke havde taget plads på bænken, og i øvrigt tog sig godt af sine unge holdkammerater. På det varme Green Arena i Ringkøbing sørgede han for vanddunke rundt om hele banen.

Ringkøbing var farlige på indkast, men det blev lige ved og næsten, og vores stærkt spillende højre back Daniel Soidik fik afværget i sidste øjeblik efter 58 minutter.

66 minutter spillet. Vores cheftræner Thomas Nørgaard havde tre minutter forinden sagt til Daniel Stückler, at han skulle ud om 3 minutter. Så vores topscorer skulle lige vise hvad han står for. Med et par små finurlige driblinger i feltet laver han et torden-hug fra 12 meter lige op i nettaget, fuldstændig uden chance for målmanden. 0-3. Da VSK Aarhus samtidig var bagud lå vi pludselig nr. 1 i tabellen med bedst målscore.

70 minuter inde i kampen kan indskiftede Nicolai Olsen med sin første berøring i kampen lave et af sine klassiske chip over målmanden, da han slipper alene igennem i højresiden. Bolden sejler sikkert i en lille blød bue over målmanden til 0-4.

Det var total B.93 dominans, og på sidelinjen var vi ikke i tvivl om, at der kom flere mål. I det 82. minut sendte indskiftede Mican Atici på en friløber sikkert bolden i kassen til 0-5. Den kun 17-årige angriber scorede for anden kamp i streg efter han er blevet skiftet ind.

Det lignede efterhånden en sommerkamp med mange ind- og udskiftninger, men i et opspil mistede vi desværre bolden, og lidt unødvendigt kunne Klaus Moesgaard fra Ringkøbing reducere med et fladt spark til 1-5.

Det var lidt ærgerligt at vi ikke kunne holde nullet. Til gengæld kunne vi for anden kamp i streg præsentere en start 11’er med en gennemsnitsalder på blot 22 år, en gennemsnitsalder som kun blev mindre efterhånden som ind- og udskiftninger begyndte. Trods den unge alder viste gutterne mandsmod, hård fight, vilje af stål og en stærk mentalitet. Stor ros til gutterne, og vi kunne nu vende hjem til Østerbro.