6-1 Oliver Drost (84′)
7-1 Omar Roshani (89′)

Udvisning: Søren Zachariassen, Kolding IF (70′)

250 tilskuere.

Ligesom i kampen mod Odder fik B.93 en kanonstart på lørdagens opgør mod Kolding IF. Oliver Drost sendte i to omgange bolden indover, anden gang havnede den i panden på en udækket Emmanuel Ogude, der fra nært hold kunne heade sin første 93-scoring i kassen. Kort efter var nigerianeren tilmed tæt på 2-0, men måtte se sit forsøg pareret af Koldings målmand.

De rødtrøjede gæster slog dog igen allerede efter ti minutter, da B.93 koksede fuldstændig i et opspil, så Martin Hedeager Jensen kunne tackle bolden forbi Raun og trille den i et tomt mål.

Kort efter var et rystet B.93-forsvar tæt på at forære endnu en scoring væk, men slap heldigvis med skrækken. I stedet kunne Oliver Drost smutte igennem i den anden ende på en herlig stikning fra Andreas Heimer, udenom målmanden, 2-1 til B.93.

Begge hold fortsatte det målsøgende spil halvlegen igennem, men hjemmeholdet viste sig at være mest effektivt og kom fem minutter før pausefløjt på tavlen på ny, igen var det Heimer, der fandt Drost i dybden, denne gang vippede “Drossi” bolden over i det lange hjørne. 3-1 ved pausen.

Kolding IF kom bedst i gang med anden halvleg og var millimeter fra en reducering med et dykkende skud, der traf den ene opstander. B.93 kom sig dog over forskrækkelsen og fik tilmed øget føringen, da Kolding-målmanden tabte et indlæg fra højre ned i fødderne på Mohammad Ali. 4-1.

Nu stod der B.93 på det hele. Ogude og Heimer var begge tæt på 5-1, men måtte se deres forsøg prelle af på henholdsvis målmand og stolpe.

Helt galt blev det for Kolding, da indskiftede Mads Nielsen blev groft tacklet af Søren Zachariassen. Direkte rødt til koldingenseren fra den ivrigt kortspillende dommer.

Med en mand i undertal faldt udeholdet helt fra hinanden, så Den Hvide Dame kunne benytte kampens slutminutter til at gå på rov i et nedbrændt Koldinghus. Angreb på angreb bølgede ned mod et værgeløst forsvar. 5-1 blev det med et herligt skruet spark følt over i det lange hjørne af Oliver Drost. 6-1 på et fladt skud ved, gæt hvem, Oliver Drost igen-igen. Og så kronede indskiftede Omar Roshani et fremragende indhop ved at bryde igennem og sende bolden bolden fladt over i det lange hjørne. 7-1!

En mindeværdig eftermiddag på Østerbro Stadion. Egentlig var Kolding ganske godt med i kampen i den første time, men sikke en opvisning, vi blev vidne til, da vores unge offensivspillere foldede sig ud og fik det fortjente udbytte af de lovende takter, vi har været vidne til i den seneste tid.

Martin Heisterberg: “Nøgleordet før dagens kamp var kynisme. Det fik vi ikke helt vist i forsvaret i dag, men jeg skal love for, at angrebet gjorde det.”