B.93’s kvinder led onsdag aften sæsonens først pointtab i 1. division efter fem runder. Men 3-3 i Herlufsholm føltes som en halv sejr, efter at hjemmeholdet var kommet foran 3-0 efter 23 minutter, og B.93 først fik udlignet i kampens sidste sekunder.

Inden kampen havde B.93 vundet alle de fire første kampe, mens Herlufsholm kun havde fået 4 point. Det var dog ikke til at se i kampens indledning. Hjemmeholdet overfaldt B.93 med et hårdt pres, som B.93’erne i silende regn og stærk modvind havde svært ved at spille sig ud af.

Herlufsholm sparkede mange, lange bolde op til deres to hurtige frontløbere, og det var effektivt. Midtvejs i 1. halvleg var presset udnyttet til at komme på 3-0.

Men B.93 – uden en karantæneramt Sofie Bruun Bredgaard – lod sig ikke gå på og tog arbejdshandskerne på for at kæmpe sig tilbage, selv om det var svært at få spillet til at fungere under de svære forhold.

Troen blev styrket, da Nicole Loren Robertson reducerede til 3-1 – det var hendes 7. mål i sæsonen.

2. halvleg blev stadig lidt for stresset duelspil efter B.93’s smag. Rebecca Ravn-Haren blev indskiftet efter godt en time, og to minutter efter havde hun reduceret til 3-2 på et flot mål fra venstresiden, hvor hun satte bolden ind i det lange hjørne.

I slutfasen havde begge hold store chancer, men i B.93’s midterforsvar lukkede Mathilde Foged Hansen og U19-landsholdsspilleren Selma L. Svendsen godt af.

Kampen sluttede dramatisk med udligningen til 3-3 i det sidste angreb. Her var der nærkamp om bolden i Herlufsholms felt. Den røg op i luften og uden for feltet, hvor B.93-anfører Nikoline Julie Andresen (arkivfoto) med en hård og klokkeren flugter bragede bolden i mål til stor forløsning for B.93’erne. Da bolden blev givet op, fløjtede dommeren kampen af.

Cheftræner Anders Vang var efterfølgende glad for holdets store arbejdsindsats og for at få point med hjem efter en svær kamp.

Kampen gav debut på højreback til Silje Simonsen.

Trods pointtabet ligger B.93 stadig klart i spidsen af 1. division med 13 point, mens Østerbro IF har 10 point, og HB Køge har 9 point men en kamp i hånden. De to øverste pladser giver adgang til forårets kvalifikationsliga.

B.93 spiller hjemme mod Sundby på søndag kl. 13.00 på Svanemølleanlægget, og onsdag den 18. er der lokalopgør i pokalturneringen, når Heimdal tager imod i Fælledparken 16.45.