Vælg en side

B.93 var for uskarpe på den sidste tredjedel af banen og tabte snævert til Bk. Frem.

 

B.93 – Bk. Frem 0-1 (0-1)

0-1 Emil Schou Jørgensen (21′)

Østerbro Stadion
400 tilskuere.

Københavnerklassikeren mod vore venner fra Frem er altid en festlig affære. Denne gang endnu mere festlig set fra en 93-synsvinkel, fordi vores anfører Mikkel Mouritz spillede sin kamp nr. 100. Mikkel blev da også behørigt fejret med blomster og gaver før kampen. Blot synd at det kun var muligt at lukke 400 tilskuere ind på Østerbro Stadion, for kampen kunne have tiltrukket dobbelt så mange tilskuere uden restriktioner, og det havde Mikkel – og de øvrige spillere – fortjent.

I kampens indledning havde 93erne lidt svært ved at spille sig ud af Frems høje pres. De vanskelige vindforhold på denne lune, men blæsende, efterårseftermiddag gjorde det heller ikke nemmere. Men netop som 93erne var ved at få hold på spillet og fremmerne trak sig lidt tilbage, fik “Den hvide dame” en kold spand vand i hovedet i form af en Frem-scoring. Det var den store midterforsvarer Emil Schou Jørgensen, der nåede højest til et hjørnespark, og uden de store problemer headede Frem i front.

Målet ændrede dog ikke på, at B.93 havde et mindre spilovertag. Dog må man også erkende, at vi havde svært ved at komme til åbne chancer, fordi vores offensive spillere ikke præsterede på det høje niveau, vi ved, de kan præstere på, samtidig med at Frem-forsvaret tydeligt havde læst på lektien og garderede sig godt mod det flade spil gennem midten, som er 93ernes foretrukne metode.

Eneste mulighed i første halvleg tilfaldt Oliver Carrara, der blev stukket fri i dybden af Erenbjerg, trak uden om målmanden og havde et tomt mål foran sig, men så blev trækket for langt, og muligheden løb ud i sandet.

Samme Carrara fik en lignende mulighed i begyndelsen af anden halvleg, men denne gang kiksede han helt sit afslutningsforsøg.

Kort efter Carraras anden afbrænder havde Frem en kort opblussen, hvor de skabte et par store muligheder, men først fik 93-forsvaret blokeret et skud fra tankcenterforwarden Paul Ngongo Iversen, derpå formåede en fremmer fra få meters afstand at sende en nedfaldsbold fra et frisparksindlæg på underkanten af overliggeren.

Og så stod der atter B.93 på det meste i resten af kampen. Men problemet forblev det samme: Skarpheden, fantasien og opportunismen manglede, når angrebene skulle gøres færdige.

Til allersidst i kampen fik B.93 med desperationens vildskab kæmpet sig frem til et par løse chancer i Frems felt, men symptomatisk for kampen fik de indskiftede Elsayed og Stückler ikke rigtig træf på deres afslutninger, da mulighederne bød sig.

Således endte det hele med en 1-0-sejr til vore venner fra Valby. Fremmerne havde ikke kunnet beklage sig over en uafgjort, men når vore offensive kræfter skyder med løst krudt, kan man nu engang ikke forvente et pletskud.

Holdet på banen

Aris Vaporakis

Simon Wæver
Adam Emme
Morten Hegaard
Banjamin Lund

Niels Morberg (ud 86′)
Mikkel Mouritz
Souheib Dhaflaoui (ud 61′)

Jeppe Erenbjerg
Oliver Carrara (ud 86′)
Milan Rasmussen (ud 61′)

På bænken

Søren Nørgaard (ind 61′)
Hassan Elsayed (ind 61′)
Daniel Stückler (ind 86′)
Lauge Persson (ind 86′)
Daniel Soidik
Søren Sørensen
Simon Rossil

Kampreferat af Mads Mazanti.
Topfoto: Christian Midtgaard.