B.93 – Nykøbing FC 0-1 (0-0)

0-1 Joachim Wagner (63′)

287 tilskuere.

B.93 lagde bedst ud i den vigtige kamp mod de ambitiøse gæster fra Nykøbing Falster. Oliver Drost var tæt på scoring, ligesom også Nicolai Olsen fik en god mulighed, men vinklen blev for spids, og hans afslutning strøg på tværs af målet.

Gæsterne kom dog bedre med i kampen som halvlegen skred frem. Deres bedste mulighed opstod efter omkring en halv time, hvor Ronni Raun blev tvunget ud i en pragtfuld refleksredning på et hårdt skud med retning mod målhjørnet. 0-0 stod sig således til pausen efter en intens første halvleg, hvor falstringerne måske nok tiltvang sig et mindre spilovertag, men B.93 til gengæld ved flere lejligheder udfordrede falstringernes lidt tunge midterforsvar.

Det var dog Nykøbing, der kom bedst ud til anden halvleg. Deres offensive bestræbelser kastede et væld af hjørnespark af sig, og vort forsvar måtte virkelig strenge sig an for at afvise prekære situationer i feltet. Desuden tvang et smukt skruet frispark atter Raun ud i fuld længde.

Det var således ikke helt uventet, at gæsterne bragte sig i front efter sytten minutters spil af anden halvleg. Et boldtab midt på banen resulterede i en kontra, hvor Nykøbings angreb kom i overtal. Bolden blev spillet fladt på tværs til Joachim Wagner, der enkelt kunne score, selv om Marco Holst heroisk forsøgte at afværge på målstregen.

Få minutter efter scoringen var Nykøbing millimeter fra at lukke kampen, da en afslutning prellede af på stolpen efter at vort forsvar inklusive målmand Raun var blevet godt og grundigt rundbarberet.

I stedet for 0-2 kunne B.93 kæmpe sig tilbage i kampen i slutfasen og etablere et fornuftigt tryk mod de rød-blå gæsters mål. Det udløste gode muligheder til Marco Holst (dobbeltchance, som målmanden parerede), Andreas Heimer (flot sololøb) og Martin Heisterberg (hovedstød reddet på stregen), men ind ville bolden altså ikke.

0-1 blev altså slutresultatet, ikke ufortjent, men alligevel; et ærgerligt nederlag i en kamp, hvor B.93 især i første halvleg gav favoritterne fra Nykøbing kamp til stregen, og med lidt held og dygtighed i de afgørende situationer godt kunne have fået minimum uafgjort. Eneste trøst i denne weekend: De mål, vi savnede på 1. senior, fik vi til gengæld på 2. senior, der i fredags vandt en kamp i serie 2 med intet mindre end 20(tyve!)-1.

Assistenttræner Philip Bank: “Vi taber kampen på nøjagtig sammen måde som i Nykøbing. I en sådan kamp skal vi spille til nul, men vi mangler kvalitet i de afgørende situationer.”