B.93’s 1. seniorkvinder spillede sig onsdag sikkert videre i Sydbank Kvindepokalen i lokalopgøret mod Heimdal. Sejren blev 0-6 på den tunge græsbane i Fælledparken mod et godt kæmpende Heimdal-hold, der spiller i Kvindeserie Øst.

Hjemmeholdet stod kompakt, var velorganiseret, og overlod initiativet til B.93. Men det tog 1. divisionsholdet lidt tid at få brudt igennem forsvaret, og spillet var ikke helt hurtigt nok til at spille chancerne store.

Rosa Elizabeth Horskjær åbnede scoringerne efter et kvarter, hvor hun fra kanten af feltet satte et langskud i mål.

Spillet blev mere direkte, og afleveringerne begyndte at sætte Heimdal-spillerne af gang på gang. Hjemmeholdet var sjældent på B.93’s banehalvdel.

Det sidste kvarter inden pausen havde B.93 udnyttet overtaget og kunne gå til pause med en solid føring på 0-5 efter mål af Kristine Lindgaard, Hannah Holgersen og 2 scoringer af Rebecca Ravn-Haren.

I begyndelsen af anden halvleg fik Sofie Bruun Bredgaard tilkæmpet sig et straffespark, som hun selv udnyttede til at score til 0-6.

Det blev kampens sidste mål, da B.93 ikke formåede at udnytte de mange angreb og gode løb i feltet. Heimdal viste god moral ved at blive ved med at kæmpe, og kom endda til et par chancer, så B.93-keeper Anna Kaas måtte diske op med et par gode redninger.

Cheftræner Anders Vang gav spilletid til nogle af de spillere, der ikke har været så meget på banen i sæsonen.