B.93 fik sæsonens første turneringssejr, da Herlev blev besejret 4-1 efter 3-0 ved pausen.

250 tilskuere.

Den sikre sejr over Herlev blev grundlagt på en vidunderlig første halvleg, hvor B.93 med smukt fremadrettet spil satte sig totalt på kampen. Det ene mere elegante angreb efter det andet rullede ned mod hjemmeholdets mål, og allerede efter ti minutter gav det gevinst; Jack Castelijns smækkede et hårdt indlæg indover fra venstre side, Herlev-målmanden kunne ikke holde bolden, Oliver Drost var hurtigt over returen og scorede fladt via den ene stolpe.

Omkring den halve time blev det 2-0, da Martin Heisterberg kom først på et Mirabel-hjørnespark og sikkert headede bolden i kassen. Og kort efter var der minsandten mål igen: Et herligt B.93-angreb med førstegangsafleveringer førte til, at Nico Jørgensen smuttede igennem og kun kunne bremses med ulovlige midler. Straffesparket tonsede Jack Castelijns ind højt oppe i målet. 3-0!

Fraset en enkelt mulighed til hjemmeholdet mod halvlegens slutning, da en ellers glimrende Frederik Bruhn kom på en gevaldig skovtur, så Marco Holst måtte heade væk på stregen, stod der B.93 på alt i første halvleg. Savnet af spillere som Demirbas, Roshani og Senoglu sendte Nico Jørgensen ind på en uvant plads på den offensive midtbane, men det skadede ikke vores spil, tværtimod. Desuden foldede spillere som Zabell, Drost og Castelijns sig ud i en grad, der giver store løfter for denne sæson.

Anden halvleg blev en noget mere stilfærdig affære. Et frispark fra Drost snittede roden af den ene stolpe, men ellers overtog Herlev i stadigt stigende grad initiativet i kampen, mens B.93 gik ned i tempo og bare koncentrerede sig om at holde føringen.

Midt i halvlegen fik hjemmeholdet sin hidtil største mulighed, men sparkede heldigvis over i en oplagt position. Godt ti minutter før tid måtte vi dog kapitulere for en bølge af lange bolde og indlæg, det desperat satsende hjemmehold sendte ind i feltet. En frisparksbold blev snittet videre, Bruhn fik med en imponerende refleks viftet bolden op på overliggeren, men returen røg lige ud i hovedet på Martin Heisterberg, der hårdt presset kom til at heade bolden i eget net.

Heldigvis blev der aldrig for alvor spænding om resultatet, for fire minutter før tid fik Thomas Høegh i samarbejde med en Herlev-forsvarer snittet et fladt hjørnespark i mål ved forreste stolpe. To hjørnesparksmål i samme kamp af et B.93-hold, der hele sidste sæson var notorisk ufarlig på hjørnespark. Så har man set det med. En klar sejr var i hus, tre meget vigtige points i en kamp, hvor B.93 i første halvleg viste klassisk 93-spil, når det er bedst.