1. Herresenior vandt stilsikkert 3-1 ude over Herlev i en træningskamp tirsdag aften.

Herlev – B.93 1-3 (1-2)

Målscorere for B.93: Tammer Bany, Simon Wæver og Milan Rasmussen.

Herlev Stadion, kunstgræs.

Tirsdag aften spillede B.93 en træningskamp i Herlev. Kampen var kommet i stand med kort varsel, efter at sidste uges planlagte træningskamp mod FC København desværre måtte aflyses på grund af corona-sygdom i 93-truppen.

I tirsdagens kamp var B.93 helt overlegne mod træner Thomas Nørgaards tidligere hold, der frister en tilværelse i den tunge ende af 3. division.

Tammer Bany bragte B.93 i front, hjemmeholdet fik udlignet, men inden pausen genskabte Simon Wæver føringen med et smukt lob.

I anden halvleg lukkede indskiftede Milan Rasmussen med sin scoring til 3-1.

Alt i alt en velgennemført kamp af 93erne, der dominerede fra start til slut. Faktisk burde sejren have været større.

I anden halvleg fik Cornelius Allen, prøvespiller fra Brøndby, chancen i midterforsvaret. Desuden så vi for første gang i mange måneder Søren “Sø” Nørgaard i aktion efter et langt skadesforløb. “Sø” fik tyve minutter på banen. Vi håber at se meget mere til den stærke midtbanespiller i løbet af sæsonen.

Aris Vaporakis

Topfoto af Simon Wæver fra kampen mod Dalum i foråret 2021: Christian Midtgaard.