B.93 vandt en vigtig sejr i spændende 1. runde dyst ude mod HIK i 1. runde af Sydbank Pokalen.

HIK – B.93 1-2 (1-0)

1-0 Gregers Arndal Lauritzen (34′)
1-1 Milan Silva Rasmussen (64′)
1-2 Milan Silva Rasmussen (88′)

1. runde i Sydbank Pokalen

Gentofte Stadion
225 tilskuere (kvalificeret gæt fra Palle “Banks”, webred.).

Hvis nu tingene kunne gøres anderledes, så skulle Milan Silva Rasmussen bare have startet inde, og så kunne vi havde været fri for alt den lidelse vi skulle igennem.

’93 holdet spillede deres første kamp her i efteråret mod HIK i pokalen, hvor holdet havde stor succes i foråret, så der var noget at leve op til. Begge hold er stort set færdige med optakten til efterårssæsonen som skal spilles i weekenden, så denne kamp ville blive første indikation på hvor holdene stod.

HIK har mistet en del spillere, men satser meget på egne talenter så det var et spændende hold de stillede op med. B.93 spillede næsten i stærkeste opstilling. Dog var Niels Morberg ikke med på grund af en hovedskade, han pådrog sig i træningskampen mod Næstved. Der var debut til Frederik Valbjørn på midtbanen, som gjorde det fornuftigt.

“Den Hvide Dame” lagde fornuftigt ud i kampen, hvor de unge ’93’ere viste de gerne vil styre spillet, og havde derfor en masse boldbesiddelse og tålmodighed i deres spil. Hamid El Idrissi sendte en del dybdebolde afsted, som skabte flere farlige situationer og muligheder. Souheib befandt sig også godt på banen og udfordrede HIK hele tiden i første halvleg. Der var en del indlæg som skabte lidt situationer, men aldrig noget helt farligt.

I det 26. minut fik vi vores første store chance, da HIK keeperen tabte bolden efter et hjørne, og der opstod nogle muligheder for en afslutning, men det løb ud i sandet. Hamid havde også et skud på mål med indersiden af foden i det 28. minut.

I det 30. minut havde HIK en mulighed for afslutning, men uvist af visse årsager forsøgte Oliver Angus at spille bolden, selvom han kun havde målmanden og et mål af afslutte på.

I det 33. minut scorede HIK så pludselig til 1-0. Målet faldt efter et kort hjørne og herfra slået videre ind midt foran målet, hvor en HIK spiller forholdsvis nemt kunne heade bolden i kassen bag Simon Rossil. Ikke helt retfærdigt efter spil og chancer, men meget effektivt udnyttet af hjemmeholdet.

Oliver Carrara fik et gult kort i det 34. minut, som godt kunne have været en anden farve, da han så ud til at slå ud efter en spiller, efter han var blevet holdt i.

2. halvleg startede endnu engang med 93’erne som boldstyrende og kontrollerende. Efter to minutter spillede HIK målmanden Jeppe Erenbjerg helt uprovokeret fri, men afslutningen manglede skarphed og gik forbi.

B.93 spillede i perioder for langsomt og på den måde blev vores spil for forudsigeligt og nemt at forsvare sig imod. Spillet blev lidt for stereotypt og forudsigeligt.

I det 61 minut skiftede trænerteamet blandt andet Milan Silva Rasmussen ind, og det viste sig hurtigt at være en god idé … Allerede i samme minut fik han en dybdebold fra Hamid og pludselig var han alene med målmanden og scorede usvigeligt sikkert til 1-1.

Herefter pressede B.93-mandskabet på på og HIK forsvarede sig primært. Der kom nogle flere ind- og udskiftninger fra begge hold i denne periode, hvilket også påvirkede spillet.

I det 88. minut fik Jeppe bolden, driblede mod mål og helt uselvisk spillede han bolden til Milan Silva Rasmussen, som kunne lægge den kontrolleret i kassen til den forløsende stilling 1-2 til B.93.

I det 90. minut skabte vi så lidt ekstra pokalspænding, da Abdullah Iqbal begik et lidt klodset frispark, som dommer Frida Mia Klarlund som den eneste så var inde i feltet, og dermed dømte straffe. Det blev HIKs rutinerede spiller Hebo som tog sig af sparket fra 11-meter pletten, men han sendte bolden på stolpen, hvorefter den gik i spil igen.

Vanvittigt afslutning på en mere spændende end velspillet kamp. Men vigtigt med videre avancement. 2. runde venter for B.93’erne. Også værd at bemærke, at Vitus Holm og Marcus Korang fik debut for B.93 i slutminutterne.