B.93 var ganske ugæstfri på dagen, hvor Brønshøj fejrede sin 100-års fødselsdag.

0-1 Leonel Montano (37′)
0-2 Haitam Hajjami (53′)

Tingbjerg Idrætspark
525 tilskuere.

Til dagens lokalopgør mellem Brønshøj og B.93 havde værterne gjort lidt mere ud af dagen end normalt. Brønshøj Boldklub rundede et skarpt hjørne den 15. maj da klubben fyldte 100 år – stort tillykke med det. På et festklædt stadion, hvor knap 600 tilskuere dannede en farverig ramme spillede +70 holdene forkamp, hvor et lidt forstærket B.93 viste vejen ved at vinde 7-1.

Inden kampen fortæller cheftræner Danny Jung at B.93 i deres 4-3-3 opstilling har fokus på højt pres og erobring af andenboldene. Udfordringen var at beherske Brønshøjs kraftfulde fysiske spil.

I den kraftige sidevind kæmpede begge hold med at finde rytmen og starten af kampen var famlende, dog havde Victor Michaelsen en glimrende redning af et langskud efter 5 minutter.

B.93 får først struktur på spillet og vinder overtaget midt på banen, hvilket resulterer i en god mulighed til Haitam Hajjami, som helt fri i venstre side af straffesparksfeltet sparker bolden en halv meter forbi fjerneste stolpe.

I denne periode af kampen har B.93 et klart overtag, hvor de vinder næsten alle andenboldene. Vi forsøger os med mange dybdeløb, som volder Brønshøjs forsvar store problemer, dog uden at komme frem til de helt store muligheder.

Kampen ændrer karakter i det 23. minut, da Victor Michaelsen har en pragtredning efter at et indlæg fra venstre resulterer i en helt fri Brønshøj spiller tæt under mål. Minuttet efter er det et hårdt fladt langskud som preller af på venstre opstander, der giver Brønshøj momentum. Brønshøj lykkedes dog ikke med at skabe flere muligheder.

B.93 får igen styr på kampen og i det 37. minut bliver Sebastian Koch sendt afsted med en dyb stikning på højrekanten. Han glider elegant fri af sin oppasser og lægger bolden skråt ind foran mål, hvor B.93 spillerne nærmest stod i kø for at sparke bolden i mål. Det blev igen Leonel Montano, der eksekverede bolden i kassen til en fortjent 1-0 føring til B.93.

I halvlegens døende minutter får Sebastian Koch selv muligheden, da han på et fremragende dybdeløb er spillet helt fri foran mål, men han sparker den stort set ud af kommunen. I anden halvleg er B.93 dominansen total og det resulterer i store chancer til Leonel Montano, Magnus Krogh Hansen og Sebastian Koch inden Haitam Hajjami med sin energi og kampvilje erobrer bolden og skaber en stor chance. I første omgang får Brønshøj afværget, men et eksemplarisk genpres resulterer i at Haitam Hajjami fortjent scorer i det 73. min til 2-0 til B.93.

Indskiftede Nicolai Olsen og Quincy Antipas har hver et par gode muligheder for at score, mens den sidste indskiftede Fredrik Kofoed Hansen med flere gode aktioner også fik værdifulde kampminutter i benene. En god solid indsats, hvor solidt forsvarsspil og sammenhæng mellem kæderne gav basis for det høje genpres i store dele af kampen fungerede. Mange fine dybdeløb og stor fokus på positiv fodbold. Glæder mig til næste kamp den 1. juni kl 15.00 hjemme mod Vanløse.