B.93 spillede en flot kamp i 2. runde af Sydbank Pokalen, men igen manglede den sidste skarphed, og så tog Nykøbing FC sejren med 1-0 på Østerbro Stadion.

B.93 – Nykøbing FC 0-1 (0-0)

0-1 Mathias Kristensen (75′)

2. runde i Sydbank Pokalen

Østerbro Stadion
283 tilskuere.

Man kunne godt tillade sig at forvente lidt af pokalkampen, også selvom B.93 var op mod et godt hold fra 1. division.  Samtidig klarede ’93 sig fantastisk sidste år, som trods alt betød man havde lidt høje forventninger. Desværre blev de forventninger ikke indfriet. Nu skal man aldrig snakke om dem som ikke var der, men der manglede lidt i start 11’eren, men stadig et kanon hold i startopstillingen.

B.93 satte sig på kampen fra start. Det er en fornøjelse at se hvordan holdet og spillerne holder sig til deres koncept og spiller den form for fodbold vi godt kan lide. Der var fuld bevægelighed, der blev kombineret og spillet bredt og dybt, hvor både Souheib Dhaflaoui og Hassan Elsayed boltrede sig på banen og viste deres evner specielt på den offensive del.

Nykøbing FC havde en sund respekt for hjemmeholdet. Udeholdet stod i en stram 4-4-2 og satsede primært på hurtige omstillinger. Det gav plads og tid til B.93’s opspil og hver gang en ’93-spiller udfordrede i 1 til 1 dueller og driblede, åbnede spillet sig og det gav muligheder. Specielt Hassan Elsayed viste de evner på et tidspunkt, hvor han afdriblede næsten halvdelen af Nykøbing holdet, men desværre blev det ikke til noget slutprodukt.

B.93 fik en stor mulighed i 1. halvleg med et indirekte frispark inde i deres målfelt, men bolden gik desværre i muren. Vi havde også hjørnespark, som blev lidt farlige når de lå tæt inde ved deres målmand og mål.

I pausen valgte trænerteamet at sætte Mikkel Mouritz og Abdullah Iqbal ind, mens Niels Morberg og Hamid El Idrissi blev taget ud. Vi fortsatte med at dominere kampen og spillet, og falstringerne så slidte og lidt trætte ud. Alligevel vidste man godt alt kunne ske, og hvis B.93 ikke fik bedre afslutninger  så kunne det gå galt.

I det 60. minut blev der igen skiftet ud. Ind kom Milan Silva Rasmussen og Oliver Carrara. Ud gik Hassan Elsayed og Mican Atici. Nu skulle der blæses endnu mere til angreb, men meget lidt hjalp det, selvom vi dominerede de fleste faser af spillet, så kom der for lidt afslutninger og chancer på mål. I det 70. minut havde Jeppe dog et godt og kvalificeret skud på mål udefra.

Man fornemmede det kunne gå galt, når vi nu ikke selv kunne afgøre det, og ganske rigtigt: I det 74. minut sparkede Lars Pleidrup bolden ind fra kanten lige i hovedet på Mathias Kristensen, der som altid lå på lur og ventede på den ene chance. Uden problemer scorede han på et glimrende hovedstød.

Som alle ved, så er fodbold ikke en social retfærdig ting. Kynisme og snarrådighed belønner sig nogle gange, og Nykøbing FC kendte deres besøgelsestid i dag. Så vi er nødt til at sige, at de vandt fortjent 1-0.

Alt andet ville være den samme kedelige sang om at vi havde spillet og det var hamrende ufortjent. Det kan vi ikke bruge til en dyt, so sorry. Vi er nødt til at kigge ind af hvis vi skal ændre det. Holdet har nu tabt tre kampe i træk, og det er noget helt nyt for dem, så det bliver spændende at se hvordan holdet og teamet vil reagere på det. Måske allerede i weekenden mod Skive?