B.93 vandt onsdag aften med samme cifre som i weekenden. Mads Mazanti er klar med referatet fra en underholdende kamp.

347 tilskuere.

Onsdag aften skulle B.93 fortsætte den gode udebanestime mod FA2000, der trænes af den rutinerede og dygtige eks-93-træner Jesper “Købmand” Pedersen.

Lad det være sagt med det samme: Det blev en kamp, hvor begge holds trænere kunne glæde sig over festligt angrebsspil, men sikkert også fik lidt panderynker over forsvarsspil, der var lige lovligt gavmildt.

Det helt blåklædte hjemmehold lagde bedst ud med et par store muligheder, som 93-forsvaret kun i sidste øjeblik fik blokeret. Men efter omkring tyve minutters spil begyndte de unge 93ere at sætte sig på kampen. Simon Wæver blev spillet fri i feltet, men måtte se sit skud blokeret. Det samme måtte Mikkel Mouritz, da han forsøgte sig udefra.

Et mål lå i luften, og det kom i det 25. minut. Jeppe Erenbjerg havde desværre pådraget sig en skulderskade, og der blev gjort klar til at skifte ham ud. Men før han gik fra kampen, nåede han at brillere med en fremragende yderside-aflevering, hvormed han fandt en udækket Dhaflaoui, der med et fladt skud udplacerede Niklas Thomsen i FA2000-målet. 0-1. Og Jeppe blev derefter fortjent klappet fra banen.

Hjemmeholdet stod kompakt i deres kæder, så længe spillet var foran dem, men så snart 93erne fik spillet i dybden havde de store problemer med at følge med. Efter en halv time smuttede Dhaflaoui på ny fra alt og alle. Igen satte han sikkert bolden fladt i mål.

Frederiksberg-holdet var dog på ingen måde ude af kampen og udfordrede af og til 93-forsvaret med kvikt angrebsspil, især over højre side. Syv minutter før pausen udnyttede Michael Jonssen, at 93erne begik en grov opspilsfejl på kanten af eget felt. Han takkede for gaven ved at udplacere Vaporakis til reducering 1-2.

93erne kom dog alligevel til pause med en betryggende tomålsføring. For to minutter før halvtid modtog Milan Rasmussen, der var kommet på banen for skadede Erenbjerg, bolden på kanten af feltet. Med en strålende vending fik han rystet sin direkte modspiller af sig, så han med et tørt hug kunne sende bolden i mål nær den ene opstander. Flot mål af Milan, der forhåbentlig er på vej til et gennembrud som seniorspiller i denne sæson.

I begyndelsen af anden halvleg havde B.93 nær foræret frederiksbergerne en ny scoring efter en forfærdelig opspilsfejl, der på det nærmeste var en kopi af fejlen, der førte til 1-2-målet. Denne gang fik Søren Sørensen heldigvis reddet på målstregen.

Men i det hele taget havde “Baby 93” lidt svært ved at holde fast i spillet i anden halvlegs første halvdel. Selvom “Den Hvide Dame” på ingen måde var presset i bund, kunne FA2000 tiltvinge sig et lille overtag.

Heldigvis blev kampen dog lukket godt midtvejs i halvlegen. På et udspark fra Vaporakis stak Oliver Carrara af sted i dybden. Thomsen i FA2000-målet løb ud foran feltet for at heade bolden væk. Hjulpet af medvinden hoppede bolden over ham, og Carrara kunne løbe bolden i et tomt mål.

Foran 4-1 kunne B.93 forvalte føringen uden de store problemer. Men Købmandens tropper skal dog roses for at blive ved med at klø på. I det næstsidste minut blev de belønnet med et lidt tilfældigt straffespark, dømt for hånd på bolden. Lucas Lodberg scorede sikkert. Fortjent nok – for større var forskellen på de to hold altså ikke.

Men 2-4 blev kampens resultat. En sejr, der blev grundlagt på perioder med flot angrebsspil, især i første halvleg. Det bliver spændende at følge, hvor højt i tabellen det muntre angrebsspil og til tider sorgløse forsvarsspil kan bringe B.93 i denne sæson. Kedeligt er det i hvert fald ikke.

B.93 TV: Goalshow

B.93 TV: Jubel efter kampen og post-match interview med cheftræner Thomas Nørgaard

Referat v) Mads Mazanti.
Topfoto af Milan Silva Rasmussen efter hans flotte 3-1 scoring kort for pausen: Christian Midtgaard.