Næsby – B.93 0-0

Næsby Stadion
224 tilskuere.

Mens Næsby stillede i stærkeste opstilling måtte B.93 undvære Martin Heisterberg, der var i karantæne, samt de skadede Jens Riis og Mads Nielsen til dette vigtige opgør i det odenseanske, så det var et noget ommøbleret forsvar, der stillede til start på en tung og smattet bane.

B.93 viste sig dog at være det bedst spillende hold på den vanskelige bane, mens de store Næsby-spillere satte sig godt igennem i duelspillet. En jævnbyrdig og chancefattig første halvleg endte uden scoringer, da begge hold kæmpede forgæves med at finde nøgler til at åbne modstanderens forsvar. B.93 havde et lille spilovertag, men viste stort set intet foran mål, mens det blåklædte hjemmehold havde et par halve muligheder, som forvaltet med lidt større skarphed kunne have skabt problemer for Raun i målet.

Til gengæld kom B.93 klart bedst ud til anden halvleg, og begyndte såmænd også at producere chancer: Senoglu kom på skudhold et par gange uden for alvor at få saft i afslutningerne, så det var Nico Jørgensen, der kom tættest på med to gode forsøg, der tvang målmanden ud i et par fine redninger.

Mod slutningen fik Næsby dog også tilspillet sig et par muligheder. Heldigvis forhindrede enten heroisk forsvarsspil eller gode indgreb fra Raun en scoring til hjemmeholdet. Og så sluttede det hele 0-0, alt i alt et rimeligt resultat, selv om B.93 på en udmærket anden halvleg godt kunne have snuppet alle tre point. På trods af problemerne med at skabe åbne muligheder kunne man dog glæde sig over god organisation og imponerende kampvilje. Stor ros til især den nye forsvarsformation, der med en dygtig og koncentreret indsats gjorde al bekymring til skamme.

Desuden er det værd at bemærke, at B.93 2. senior fulgte op på 1. seniors præstation om lørdagen ved at sikre sig oprykning til serie 1 med en 3-0-sejr ude over VLI’s 2. hold. Hattrick af Anders “Baronen” Hakala. Så alt i alt en opløftende weekend for B.93s seniorhold.

Marco Holst: “Vi stod godt på banen og kæmpede godt. Også de unge spillere leverede fine præstationer. Det var en fornøjelse at være med til, og selv om første halvleg var meget lige, skabte vi i anden halvleg faktisk mulighederne, der kunne have sikret os sejren.”