3-0 Martin Koch (68′)
4-0 Dia Raofat (71′)

Helsingør Idrætspark
857 tilskuere.

I forsøget på at dæmme op for det storsatsende topholds frygtede offensiv stillede B.93 op til kampen i Helsingør med fem mand i forsvarskæden.

Trods det defensive udgangspunkt var det B.93, der indledte kampen med en kæmpe mulighed, da en bold blev headet på tværs til Niclas Rønne, der helt fri foran mål ikke fik snert i afslutningen, så Helsingørs målmand enkelt kunne redde.

Hjemmeholdet overtog dog hurtigt kontrollen med kampen og begyndte så småt at blive nærgående. Alligevel kom Helsingørs føringsmål ud af ingenting. Efter et indkast fik Raofat pludselig lov at komme på skudhold en snes meter fra mål. Hans flade skud overrumplede Bruhn i målet og smuttede ind bag ham.

Efter scoringen havde helsingoranerne fortsat størstedelen af spillet, men omkring den halve time begyndte B.93 at få styr på kombinationerne og fik trængt hjemmeholdet i defensiven. Det kastede to gode muligheder til Senoglu af sig; desværre reddede Helsingørs målmand i fin stil begge gange. B.93 havde fortjent uafgjort ved pausen, men sådan skulle det ikke være.

I anden halvleg blev topholdet atter dominerende. Men at deres overtag skulle resultere i et sammenbrud lig det B.93 oplevede på syv minutter i midten af halvlegen var svært at begribe. Først gjorde André Riel det til 2-0, da han tordnede et fladt hjørnespark i mål fra kanten af feltet, derpå øgede tankangriberen Koch til 3-0 i tomt mål efter et gigantisk forsvarskoks, og 4-0 blev det gud hjælpe mig også, da Raofat fik lov at stå helt fri i feltet og udplacere Bruhn.

Debut til Ilir Memeti ti minutter før tid og fint solskinsvejr i sundbyen. Men derudover masser af ærgrelse over, at B.93 måtte gå fra banen med et stort nederlag trods en udmærket indsats før pausen.

Niclas Rønne: “Kampen viste forskellen på top og bund. Vi har nogle gode muligheder i første halvleg ved mig selv og Olcay, men sparkede dem ikke ind, mens Helsingør bare scorede på deres chancer. Det er stolpe-ud for os i øjeblikket.”