1-1 Nicklas Sørensen (72′)
1-2 Viktor Ahlmann (75′)

Udvisning: Oliver Drost, B.93 (67′)

217 tilskuere.

En solrig lørdag eftermiddag tog B.93 imod nordjyske Jammerbugt FC, der i ugens løb havde fyret deres træner i håbet om at lægge afstand til nedrykningspladserne. B.93 savnede midtstopper-duoen Holst-Heisterberg. Holst var i karantæne, Heisterberg måtte melde fra af private årsager. Mads Nielsen og Adam Jørgensen overtog deres pladser i midterforsvaret.

Det var dog B.93, der åbnede målscoringen i det 18. minut. Et langt spark fra Ronni Raun snød det nordjyske forsvar, så Mohammad Ali kunne pile igennem og vippede bolden over målmanden. 1-0, og det blev også pausestillingen efter en første halvleg, hvor B.93 spillemæssigt var bedre end Jammerbugt, men manglede skarpheden til at skabe de helt åbne chancer, mens gæsterne derimod fik et par gode skudmuligheder, men til gengæld manglede skarpheden til at ramme målet.

Imidlertid kom B.93 helt skævt i gang med anden halvleg. Ronni Raun måtte i stor stil parere et godt Jammerbugt-forsøg allerede efter fire minutter, og det var desværre startskuddet til en nordjysk dominans, som kom til at vare kampen ud.

Ogude og indskiftede Nicolai Olsen kunne notere sig for en mulighed hver, men ingen af dem fik afsluttet deres gennembrud ordentligt, og derudover var B.93s offensiv ikke-eksisterende i anden halvleg.

Bedre blev det absolut ikke af, at Oliver Drost blev vist ud midt i halvlegen, da han fik sit andet gule kort, angiveligt ikke for brok som først antaget, men for et frispark, der ellers ikke så alvorligt ud. Det i forvejen dominerende Jammerbugt-hold var ikke sen til at udnytte overtallet. Efter et-to-spil løftede Niklas Sørensen bolden over Raun til udligning. Og blot tre minutter senere kom Viktor Ahlmann højest til et indlæg fra højre og bragte gæsterne i front med et præcist hovedstød.

Et B.93-hold i undertal, der selv med elleve mand dårligt havde kunnet få spillet til at hænge sammen, havde intet modsvar, og Jammerbugt FC kunne fuldt fortjent færge sejren hjem til Vendsyssel.