Besynderlig kamp, da vi tabte 0-5 på egen bane i sæsonafslutningen. Ikke meget lykkedes på banen i dag, men stemningen var uforlignelig. Vi glæder os til næste sæson.

538 tilskuere (sæsonrekord).

Når det nu endelig skal være, kan man lige så godt gøre det med manér. B.93 havde inden sæsonens sidste kamp mod Aarhus Fremad ikke tabt en eneste kamp i hele forårsturneringen. Og gik så ned med hele 0-5 mod Aarhus Fremad.

Men kampens resultat giver bestemt ikke et retvisende billede af det spillemæssige styrkeforhold mellem de to hold. B.93 havde mest og bedst spil, men når angrebene skulle afsluttes, lykkedes alt for gæsterne og intet for hjemmeholdet.

Kampens indledning bød på en god mulighed til begge hold. Først afsluttede Oliver Carrara et fremragende 93-angreb med et drøn af et skud fra kanten af feltet, som Hagelskjær i Fremad-målet flot parerede over mål. Derpå slap en aarhusianer alene igennem på en lang aflevering, men Vaporakis reddede med en fornem fodparade.

Det blev dog de gul-sorte fra det nordlige Aarhus, der kom først på tavlen. Efter et Fremad-hjørnespark pegede dommeren på pletten. Hvorfor, kunne denne referent ikke se, men Søren Andreasen begyndte sit personlige målshow med at udnytte straffesparket til 0-1.

Samme Andreasen var på pletten igen otte minutter senere, da han udnyttede løs opdækning i 93-forsvaret til at slippe fri og enkelt gøre det til pausestillingen 0-2.

Træner Thomas Nørgaard benyttede pausen til at foretage en tredobbelt udskiftning og sikkert også tale lidt mere energi ind i spillerne. I hvert fald begyndte de anden halvleg med større aggressivitet.

Det kastede et straffespark af sig allerede efter to minutter, da Simon Wæver blev sendt mod mål med en dyb aflevering, som Hagelskjær forsøgte at bokse væk, men kom for sent og daskede Wæver i hovedet. Mikkel Mouritz har været sikker fra 11-meter-pletten i denne sæson, men ak: Hagelskjær havde kigget ham ud og parerede i to omgange i stor stil helt ude ved den ene stolpe.

Trods dette tilbageslag fortsatte “Den hvide dame” dog med at være spillemæssigt dominerende. Men effektivitet var altså nøgleordet i dag. For første gang gæsterne nærmede sig 93-målet, sendte Lasse Hauge med et pragtskud fra omkring 25 meter bolden op i det fjerneste målhjørne. 0-3.

93erne skal roses for at klø ufortrødent på, selv om missionen nu var håbløs. Men i kampens sidste ti minutter var tanken tom, og Søren Andreasen kunne med to enkle scoringer sende 93erne på sommerferie med en 0-5-lussing.

Pyt. De 538 tilskuere hyldede holdet alligevel, og det var fuldt fortjent. For B.93 har spillet en skøn sæson, som for første gang længe har åbnet helt nye perspektiver for ungdomsarbejdet i klubben. Tak skal I have. Vi glæder os allerede til den kommende sæson.