Vælg en side

B.93 var foran 2-0 ude mod topholdet Næstved, som desværre lavede et flot comeback i 2. halvleg.

Næstved – B.93 3-2 (0-1)

0-1 Oliver Carrara (44′)
0-2 Andreas Pyndt (47′)
1-2 Julius Madsen (55′)
2-2 Mads Freitag (75′)
3-2 Mileta Rajovic (88′)

Næstved Stadion (Tintshop Park)
1.523 tilskuere.

Til den svære udekamp mod topholdet Næstved måtte B.93 undvære angriberen Frederik Høgh, der var ude med en knæskade. Til gengæld var Simon Wæver tilbage i startopstillingen efter en lårskade.

B.93 lagde bedst ud. Tammer Bany slap alene igennem, men lobbede lige i labberne på Dannevang i Næstved-målet. En knivskarp Oliver Carrara tvang Dannevang til en fin parade med et skud mod det lange hjørne.

Kort før pausen var Næstved-målmanden imidlertid magtesløs, da Carrara sikkert udplacerede ham efter at have modtaget en stikning i dybden. Føringen holdt sig til pausen og var fuldt fortjent efter en perfekt gennemført første halvleg, hvor 93’erne med effektivt genpres og smuk boldomgang helt tog pippet fra hjemmeholdet.

Eneste malurt i bægeret var en skade til Simon Wæver, der måtte udgå med vejrtrækningsbesvær efter et voldsomt slag i brystregionen.

Der gik kun halvandet minut af anden halvleg, før B.93 kom på 2-0. Et smukt gennemført kontra-angreb blev afsluttet med stort overblik af Jeppe Erenbjerg, der fra en position i højre side af feltet spillede bolden fladt bagud til Andreas Pyndt, som i to omgange fandt netmaskerne til sit første mål i 93-trøjen.

Bagud 0-2 smed Næstved alle hæmninger og blæste til total-offensiv. Det blev belønnet allerede otte minutter senere, da Julius Madsen fra nært hold smækkede bolden op i fjerneste hjørne efter særdeles tøvende 93-forsvarsspil.

De Grønnes angrebslyst gav dog også blottelser bagude. Oliver Carrara fik en skudmulighed på et kontra-angreb, men måtte se sit forsøg pareret flot af Dannevang.

Peter Bondes tropper satte alt ind på at sætte 93-forsvaret under pres med høje bolde ind mod tankangriberen Rajovic. Flere gange var han tæt på scoring, men det endte med at blive Mads Freitag, der pandede et frisparksindlæg i mål til udligning 2-2 i en situation, hvor Næstved-spillerne på det nærmeste stod i kø for at score.

Rajovic fik dog det sidste ord, da han kort før tid fik sidste fod på bolden tæt under mål og kunne sende sejrsmålet i kassen til stor jubel for de mange tilskuere i det sydsjællandske.

På grundlag af en flot gennemført første halvleg kunne 93’erne godt have fortjent i hvert fald et point i denne kamp. Men det er jo den samme sang, vi har sunget igennem hele forårssæsonen: 93erne evner simpelt hen ikke at fastholde hverken det spillemæssige niveau eller føringer over 90 minutter, selv om især det offensive spil rummer mange fine momenter.

Vist er det ingen skam at tabe til et godt Næstved-hold, der fortjent rykker op i 1. division. Men kampbillederne begynder at blive en lille smule ensformige.

Holdet på banen

Aris Vaporakis

Simon Wæver (ud 36′)
Søren Sørensen (ud 83′)
Abdullah Iqbal
Rasmus Brodersen

Niels Morberg (ud 83′)
Andreas Pyndt
Souheib Dhaflaoui

Jeppe Erenbjerg
Oliver Carrara (ud 73′)
Tammer Bany (ud 73′)

På bænken

Sebastian Kroner (ind 36′)
Mikkel Mouritz (ind 73′)
Mican Atici (ind 73′)
Søren Nørgaard (ind 83′)
Hamid El Idrissi (ind 83′)
Hassan Elsayed
Benicio Pena

Topfoto af Andreas Pyndt, der scorede sit første mål for B.93: Christian Midtgaard.
Kampreferat v) Mads Mazanti.