Vælg en side

B.93 spillede Kr. Himmelfartsdag mod allerede oprykkede Næstved. Det blev ikke til point.

B.93 – Næstved 0-2 (0-1)

0-1 Carl Cordua (9′)
0-2 Mark Kongstedt (56′)

Østerbro Stadion
466 tilskuere.

Efter den knusende sejr ude mod AB i sidste weekend, satte B.93 topholdet Næstved i stævne Kristi Himmelfartsdag, og lad os allerede nu konstatere at der er forskel på at møde et af rækkens jævne hold, og møde rækkens bedste mandskab. I vores sidste fire kampe var der scoret 23 mål, så det lovede godt for underholdningen, men det blev en underlig tam affære.

B.93’s dynamiske direktør Patrick Hyldgård overrakte en erkendelse til Næstveds cheftræner Peter Bonde før kampstart, og så klappede tribunen høfligt, og hyldede Næstved for deres fortjente oprykning.

Derfra kunne kampen så starte, men havde nogen håbet at udeholdet måske ville undervurdere B.93, så tog de fejl.

Næstved virkede klar fra start, og det gav vores mange unge talenter en terrængående – og især fysisk – udfordring. Næstved var – som transitionstræner Lasse Frølund var inde på i optakten – svære at forberede sig til, nu hvor de definitivt havde sikret sig oprykning, men de var tydeligt kommet for at vinde.

Det blev en stor opgave for trænerteamets erklærede ambition om at kontrollere kampen, og det var tydeligt at det var holdet ikke stærke nok til, hvilket vi desværre har set for mange gange i foråret.

Det blev en kamp som ikke fik den helt store intensitet, men det er klassisk for en betydningsløs kamp. Sandheden er at sæsonens sidste kampe mest skal bruges til at kigge frem mod turneringen, som starter efter sommerpausen. Det er altid fint slutte godt af, så man kan tage noget momentum med ind i næste sæson, som Lasse Frælund også nævnte i optakten.

Kampen gav en dårlig start for B.93. Efter klumpspil i feltet endte bolden i nettet efter cirka 10 minutters spil. Vi fik med andre ord ikke ligefrem den start holdet havde drømt om.

Vist kom hjemmeholdet til et par pæne chancer, men vi fik ikke udnyttet dem – og udeholdet virkede fysisk stærkere end B.93.

Da de to hold trissede til pausen, sad man med fornemmelsen af at der ville komme mere intensitet efter pausen. Der kom dog aldrig gnist i oprøret, og det var ikke overraskende at udeholdet fik scoret kampens andet (og sidste) mål.

Efter den scoring var enhver spænding død, som vores gamle klubliv har været i lang tid. Derfra løb kampen bare stille og roligt ud, og vi tabte til et bedre hold. Det mest overraskende var der blev delt gule kort ud, i noget der virkede som en venskabskamp i perioder.

Der er ingen skam i at tabe til et godt hold som Næstved, men det har været et skuffende forår, og jeg mener at vi har behov for at trimme truppen, og få en klarere udtryk spillemæssigt.

Vi har dygtige trænere, og alle folk omkring holdet arbejder seriøst – og det bliver et vigtigt efterår vi starter på efter sommerpausen.

Vi har helt klart brug for flere succesoplevelser. Det fortjener alle spillerne og ikke mindst trænerteamet med Thomas Nørgaard i spidsen, som Frank Nielsen også nævnte i referatet af AB-kampen. Der bliver arbejdet hårdt på alle planer, så det bliver forhåbentligt et helt andet efterår. Især har vi brug for at tro på os selv, da selvtillid er en af de vigtigste kvaliteter et hold kan have. Hvordan skulle nogen kunne se, hvor godt holdet er, hvis ikke spillerne selv kan se det?

Bemærk at på søndag, hvor vi møder Thisted hjemme kl. 15.00, kommer alle børn gratis ind og de kan endda tage deres forældre med. Der skulle blive gang i den, også udenfor banen.

Holdet på banen

Simon Lind Rossil

Sebastian Kroner (ud 62′)
Hamid El Idrissi
Søren Sørensen (ud 62′)
Rasmus Brodersen

Niels Morberg (ud 62′)
Mikkel Mouritz Jensen
Andreas Pyndt (ud 83′)

Jeppe Erenbjerg
Tammer Bany Odeh (ud 77′)
Oliver Carrara

På bænken

Simon Sylvest Wæver (ind 62′)
Lauge Frederik Persson (ind 62′)
Abdullah Iqbal (ind 62′)
Mican Atici
Milan Justin Silva Rasmussen (ind 77′)
Vitus Holm (ind 83′)

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Christian Midtgaard.