Vælg en side

1. Kvindesenior fik god træning ude mod stærke HB Køge.

HB Køge – B.93 4-1 (1-0, 3-0 og 0-1)

B.93’s målscorer: Sissel Bøje Kielnhofer.

Capelli Sport Stadion i Køge. 
Ingen tilskuere.

Om det var på grund af kulden, at holdene var ishockey-inspireret, fortæller historien ikke meget om, men det er i hvert fald et faktum at vores bedste kvindehold spillede træningskampen ude mod HB Køge, fordelt over tre gange 30 minutter.

Det var holdets første kamp i lang tid og en del af optakten til holdets turneringsstart mod Næsby, en kamp der spilles 27. februar kl. 12.00 på udebane. Det hører med til historien at HB Køge er et af landets bedste hold, og aktuelt fører Gjensidige kvindeligaen.

Første periode var netop præget af at det var holdets første træningskamp. Spillerne havde ikke spillet kamp i 3-4 måneder, så de skulle lige finde sig selv, men vi bad cheftræneren – for at opnå den optimale vinkel på træningskampen – om at sætte ord på opgøret fra periode til periode.

Rasmus Good

1. periode
– Jeg synes vi spiller meget naivt i vores opbygning i første periode. Vi sætter os selv under unødvendigt pres, men vi må også sige at vi løser det godt enkelte gange på ren kvalitet, men når du inviterer et af Danmarks bedste hold op på feltkanten, så kommer de til at løse det på et tidspunkt.

2. periode
– Vi var bedre på bolden, men vores evne til at falde når vi ikke har pres på boldholder, bryde løbebaner og håndtere vores 1 mod 1 situationer, især fejlvendt i bagkæden, var ikke god nok.

– Vi løser deres pres langt bedre og får enkelte gange trykket dem ned, men slet ikke lige så meget som vi gerne vil. Der skal vi være bedre til at etablere spillet højt.

3. periode
– Der skifter vi et halvt hold og de skifter mere eller mindre hele deres, så det giver i virkeligheden en helt ny kamp. Det var klart vores bedste periode. Den ender også 1-0 til os og med lidt held scorer vi en mere, efter en smuk soloaktion og dybdebold fra Linnéa til Sissel.

– Vi tilpassede os tempoet godt i den periode og virkede til at have en tand mere energi end dem. Det kan vi være meget stolte af, taget i betragtning at vi kun er halvvejs i pre-season, det er første træningskamp og vi kunne have det overskud mod et top 3 hold i Danmark, som har spillet tre kampe allerede.

Evaluering
– Set over hele kampen var HB Køge bedre end os, som vi også forventede. Det var en god læringsoplevelse, og der er meget værdi at trække ud af denne kamp. Vi så hvad som tydeligt virkede og vi så hvad vi blev udstillet på.

– Hverken jeg eller spillerne er tilfredse efter kampen, fordi vi ved vi kan mere og bedre. Men at vi er længere fremme end planlagt formmæssigt kan vi være stolte af.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af målscorer Sissel Bøje Kielnhofer: Christian Midtgaard. Portrætfoto af Rasmus Good: Claus Vandborg.