B.93’s ligakvinder tabte søndag 0-2 til Farum BK i næstsidste runde af kvalifikationsligaen og kan ikke nå en plads i den bedste række. Næste sæson skal holdet derfor spille i 1. division.

Det blev en helt anden kamp end første opgør, hvor B.93 vandt 1-4 i Farum. Kampens indledning bag præg af, at der var meget på spil for begge hold. B.93 fik ikke ordentlig gang i spillet og overlod initiativet til Farum BK.

Efter 25 minutter kom gæsterne foran, da bolden på et højt indlæg dumpede ned i bagrummet af feltet til en udækket Ásla Johannesen, der flækkede bolden i mål.

Efter en rodet 1. halvleg spillede B.93 bedre de sidste 10 minutter før pausen og fik nogle chancer. Bl.a. havde Marlene Larsen en stor mulighed, der røg lige over mål.

I 2. halvleg fik B.93 stadig ikke rigtig fat og domineret kampen, men kom til flere chancer, hvor hjemmeholdet burde have scoret. Den største var et hovedstød på overliggeren.

Symptomatisk for en dag, hvor hverken marginaler eller spillet var med B.93’erne, scorede Farum BK fem minutter efter på et langskud, der snød keeper Josephine Madsen.

Med godt 10 minutter tilbage lykkedes det ikke B.93 at finde det frem, der kunne give comeback og point på en dag, hvor Farum BK så ud til at ville det mere – og spillede sig meget tæt på oprykning.

Cheftræner Anders Vang udtaler

– Det er tungt, men fair nok at Farum vinder i dag. Superærgerligt at vi ikke kan blive i den bedste række, men det er ikke i dag, vi taber det hele.

Han refererede bl.a. til nederlag mod Odense Q og Vildbjerg midt i sæsonen.

–  Vi har et højere topniveau, end vi viser mod Farum BK. I sæsonen spillede vi med, hvad vi havde, men nogle af vores spillere har heller ikke kunne præstere 100 procent på grund af skader.