DBU Pokalen, 2. runde.

1-0 Benjamin Madsen (76′)

Sydbank Arena
Ca. 200 tilskuere.

Efter lørdagens 6-0-sejr over Hillerød kom B.93 ned på jorden igen, da det blev til et nederlag i pokalturneringen til Ledøje-Smørum fra danmarksserien.

B.93 begyndte med at sætte sig tungt på spillet mod et hjemmehold, der satsede på en solid defensiv og kontra-angreb. Vores store spilovertag kastede dog ikke de store muligheder af sig i første halvleg. Nicolai Olsen og Andreas Heimer stod for de mest behjertede forsøg, men rigtigt giftigt blev det aldrig.

Faktisk var det “pandaerne” fra Smørum, der fik halvlegens største mulighed, da vores offsidefælde kiksede. Heldigvis parerede Victor Michaelsen, der erstattede Ronni Raun i målet, det farlige forsøg fra en helt fri position. 0-0 ved pausen efter en første halvleg, hvor B.93 især i den første halve time dominerede stort, men savnede idéer til at dirke hjemmeholdets forsvar op, og hvor Emil Dyre desværre måtte lade sig udskifte med problemer med det ene baglår.

Efter pausen forblev kampbilledet umiddelbart uændret: B.93 klart mest på bolden, men uden tempo og kreativitet i angrebsspillet. Det blev dog til et par store muligheder til Nicolai Olsen og Omar Roshani, men Olsen måtte se sit forsøg reddet på stregen, og Roshanis afslutning strandede i målmandens parade. Begge muligheder opstod, da bolden blev løftet om bag hjemmeholdets bagkæde, et farligt angrebsvåben, hvis altså det udføres ordentligt, og det blev det desværre kun ved de to ovennævnte lejligheder.

LSF blev til gengæld gradvist farligere på deres kontra-angreb, efterhånden som halvlegen skred frem. Faktisk må vi erkende, at hjemmeholdet havde de farligste muligheder i kampen, selv om de udelukkende levede på kontraspil. Og i det 76. minut fik de så udbytte af deres anstrengelser, da Benjamin Madsen fra kanten af feltet overlistede Victor Michaelsen med et følt skud, der dumpede ned under overliggeren.

I kampens slutfase pressede vi på for en udligning, men vi må bare erkende, at vores angrebsspil var alt for langsomt og monotont til at kunne true et velorganiseret og fornuftigt boldspillende Smørum-hold. 1-0 stod sig kampen ud. Eneste positive ting ved denne sensommeraften i Smørum: Vejret var godt.