B.93’s ligakvinder scorede 3 mål i sæsonens sidste kamp i kvalifikationsligaen, men tabte alligevel 5-3 ude mod Odense Q. Paola van der Veen scorede 2 mål og blev suveræn topscorer i ligaen.

Fynboerne rykkede dermed op i Kvindeligaen og snød den anden Odense-klub, Næsby, for oprykning.

B.93 manglede igen 3 ud af 4 offensive profiler fra start pga. skader; Sofie Bruun Bredgaard (kom ind efter pausen), Nicole Loren Robertson og Shade Pratt. Det har været tilfældet i mange af kampene i den sidste halvdel af sæsonen.

Men B.93 kom godt fra start mod et nervøst spillende hjemmehold med scoring til 0-1 allerede i det 7. minut på mål af Michaela Schnack. Men inden pausefløjtet var Odense Q kommet på 3-1.

Paola van der Veen bragte spænding tilbage i kampen og håb for B.93’erne ved at reducere til 3-2 i det 60. minut. Men 10 minutter senere havde Odense Q øget til 5-2.

Paola van der Veen slog til igen med reduceringen til 5-3 i det 78. minut på straffespark.

Det var hollænderens 11. sæsonscoring, hvilket gjorde hende til suveræn topscorer i kvalifikationsligaen (Farum BK’s Camilla Kur var næstbedst med 7 mål).

B.93 havde stadig tid til at jagte point, men det blev ikke til flere mål, selv om holdet i perioder af kampen spillede fin fodbold og havde bolden meget.

Cheftræner Anders Vang:

“Kampen bar præg af, at Odense kom foran med et par mål ved pausen og spillede mere med nerver end energi. Og vi manglede energi, som man måske gør, når man ikke har så meget at spille for.”

“Vi spillede med, hvad vi kunne, når vi havde en del skadede nøglespillere – og vi gjorde, hvad vi kunne, for at vinde. Spillemæssigt var det en fin afslutning.”