2-2 Oliver Carrara (79′)
3-2 Selvmål af Abdullah Iqbal (83′)

Hillerød Stadion
354 tilskuere.

B.93 stillede op til lørdagens kamp mod oprykningskandidaterne Hillerød med en 3-backkæde i håb om at ændre billedet fra de tidligere Hillerød-kampe, hvor vi kom til meget få meget få chancer mod et kompakt og velorganiseret Hillerød-hold.

Tanken var sådan set god nok, men udførelsen haltede en del. Godt nok satte et B.93-hold, der var uden lårskadede Simon Wæver, sig som vanligt på spillet, men uden at blive farlige. Til gengæld skulle hjemmeholdet blot bruge et enkelt indlæg eller en aflevering i dybden for at splitte 93erne ad.

Allerede i det 3. minut headede en helt fri Hillerød-spiller på sammenføjningen.

Hillerøds føringsmål kom i det 17. minut, hvor den ellers talentfulde Rasmus Brodersen med en skævert spillede Hillerøds Jonas Hemmingshøj fri. Den lynhurtige Brodersen fik indhentet ham, men blev skudfintet helt ud i Frederiksborg Slotssø, så Hemmingshøj i to omgange kunne sende bolden forbi Vaporakis i målet.

Da de orangeklædtes garderhøje midterforsvarer Barevic i det 28. minut uden det store besvær kunne dirigere et hjørnespark i mål til 2-0, så det unægteligt sort ud for B.93.

Til overflod måtte Hamid El Idrissi udgå med en skade før pausen.

Eneste 93-mulighed tilfaldt Jeppe Erenbjerg, der måtte se sit forsøg strande på Hillerød-målmandens parade. 2-0 ved pausen var egentlig i orden, for selv om de unge 93ere havde meget spil, kom der ikke det store ud af det, mens Lønstrups tropper var farlige stort set hver gang de nærmede sig målet på grund af uhyre stor passivitet fra 93ernes side.

Pausen benyttede træner Thomas Nørgaard til en dobbeltudskiftning og en taktisk ændring til 4-back-forsvar. Han må også have kommet et eller i pauseteen, for 93erne var som forvandlede efter pausen. Pludselig løb de efter bolden og på det nærmeste overfaldt hjemmeholdet med det ene angrebsforsøg efter det andet.

Den ændrede indstilling gav pote allerede efter seks minutters spil af anden halvleg. Souheib Dhaflaoui snød Hillerøds offside-fælde og sendte sikkert bolden i mål til en livgivende reducering.

Derpå stod der ’93 på det meste, om end Hillerød kunne have lukket kampen med et skudforsøg, der prellede af på overliggeren.

Den fortjente udligning kom tolv minutter før tid, hvor indskiftede Oliver Carrara med en smukt kontrolleret helflugter sendte en nedfaldsbold over i det lange hjørne.

Så var der ellers blæst til angreb i de sidste tolv minutter, men ak: Et Hillerød-indlæg tæt under mål fik en hårdt presset Abdullah Iqbal dirigeret i eget net. 3-2 til Hillerød. Og selv om 93erne gjorde, hvad de kunne, for at lægge pres på hjemmeholdet i slutminutterne, blev det aldrig rigtig farligt.

Meget bittert for et 93-hold, der ellers viste høj moral ved at komme så flot igen i anden halvleg. Der stod ét stort spørgsmål tilbage efter denne kamp: Hvorfor gennemførte 93erne ikke første halvleg med lige så stor ildhu og løbevilje som anden halvleg? Havde de gjort det, havde de umuligt kunne tabe denne kamp.