Middelfart Boldklubs kunstgræsbane
302 tilskuere.

En solskinsdag i Middelfart skulle danne ramme om en meget vigtig kamp for B.93 i bestræbelserne for at bevare muligheden for at opnå oprykningsspil.

En kamp mod rækkens tophold, Middelfart – endda på udebane – var en svær, om end ikke umulig opgave.

Drengene var meget fokuserede forud for kampen og var ikke i tvivl om, at det udelukkende var tre point, der kunne bruges, for at bevare håbe om de sjove placeringer.

Danny Jung havde ændret på to positioner til kampen.

Magnus Krogh fik startede inde og erstattede Haitam Hajjami og Sebastian Koch, der var skadet mod Marienlyst, erstattede Jeppe Erenbjerg, der fortsat døjede med efterveerne fra den fodskade han pådrog sig mod Marienlyst.

Allerede efter to minutter viste Middelfart, hvorfor de er et tophold i rækken. Deres angriber snød vores offsidefælde og befandt sig alene igennem med Conrado. Han prøvede at afdrible ham, men Sø kom med ned og trods kraftige appeller fra hjemmeholdet forblev dommerens fløjte tavs, og der blev ikke dømt straffespark.

Det havde været en spand kold vand direkte i ansigtet, men katastrofen blev afværget, og derfra arbejdede vi os ind i kampen igen.

Kampen bar tydeligt præg af, at B.93 ville presse højt, erobre bolden højt på banen og derefter køre hurtige omstillinger med de meget hurtige fyre vi havde løbende helt fremme. Det gav pote efter en halv times spil, hvor Krogh modtog bolden på egen banehalvdel, og med en fremragende førsteberøring satte han sin direkte modspiller af før han med en tempereret stikning fandt Sebastian Koch i dybden, der iskoldt lagde bolden mellem benene på målmanden. 1-0 til B.93 – og det skulle blive meget bedre bare fem minutter senere.

Koch tog imod en clearet bold fra Mikkel Mouritz, og efter et par forsøg tog han bolden med sig i løb.

Han fandt Nicolai Olsen, der havde taget et hidsigt løb frem, rundede målmanden og lagde den i kassen med venstreskøjten til 2-0. Lige før pausen fik Middelfart scoret, men det blev underkendt på en meget tvivlsom offsidekendelse.

Derved gik vi til pausen med en flot 2-0 føring. Et par minutter inde i anden halvleg gik det dog galt for 93’erne.

Lidt ukoncentreret forsvarsspil gjorde, at vi mistede bolden, og Middelfart kom igennem i højresiden, hvor en skråpasning til Esben Pedersen flot blev sparket i det lange hjørne uden chance for Conrado.

Det var lidt dét man frygtede, at Middelfart med en god start på anden halvleg stadig ville have alle muligheder i behold for at lave et comeback. Det ville især to spillere dog lave om på.

Sebastian Koch sad ude med en skade mod Marienlyst, og efter 55 minutter blev han fortalt at han skulle bruge de sidste kræfter, før han ville blive udskiftet. De kræfter blev brugt godt – han sprintede ned i et højt pres efter et Middelfart indkast, erobrede bolden, og spillede Nicolai Olsen helt fri midt foran målet, som sparkede bolden i mål igen. Emil Dyre Nielsen kom på banen i stedet for Sebastian Koch efter en times spil.

Klassekamp af Koch, der virkelig viste afsindig høj fart, stor arbejdsradius, gode pasningsfødder og målnæse mod Middelfart.

Efter 70 minutter erstattede Haitam Hajjami den farlige Nicolai Olsen, og det skulle vise sig at være en god idé. Allerede fem minutter efter han var kommet ind, modtog han bolden fra Krogh på kanten af det lille felt og bankede resolut bolden i det lange hjørne! 4-1 stod kampen på det tidspunkt og den syntes næsten afgjort.

Det var en af de sidste aktioner fra Magnus Krogh i kampen, der også spillede fremragende. Der var blevet talt meget om, at han skulle turde at spille sit normale spil, og hvis det her er standarden for Krogh, så er der rigtig gode ting i vente. To assists og stenhårdt arbejde med mange gode løb og udfordringer fra Krogh i kampen.

Krogh blev erstattet af Godwin McKay, hvilket betød lidt omrokeringer for Østerbro mandskabet. Ti minutter før tid fik Middelfart en lille livslinje, da det lykkedes dem at få reduceret til 4-2 på et mål der lignede det første de lavede. Det gav anledning til neglebideri ude hos Danny Jung og den øvrige trænerstab, men den blev kortvarig, fordi Haitam ikke var færdig med at husere.

Med cirka fem minutter tilbage fik han bolden på kanten af feltet, rundede to mand og sparkede læderet flot ned i det lange hjørne. 5-2 til drengene!

Det blev også kampens resultat, hvor holdet virkelig viser, hvilket kæmpe potentiale de besidder, når de rammer formen og dagen. De sidste tre kampe er vundet samlet 14-2 mod HIK, Marienlyst og altså topholdet fra Middelfart.

Kampens spiller var den spiller fra startopstillingen, der fik mindst spilletid, men alligevel falder valget på Sebastian Koch. Han nåede at score et mål og lave en assist til målene i første halvleg og lige så snart han fik at vide, at han snart skulle ud, gav han alt han havde, erobrede bolden og skabte målet til 3-1 på et tidspunkt, hvor Middelfart havde fået troen tilbage.

Sidste kamp i grundspillet er hjemme på Østerbro Stadion mod Avarta på lørdag 13. april, den første på Østerbro Stadion i forårssæsonen. Der skal herfra lyde en kæmpe opfordring til alle om at møde op til kampen, hvor tre point vil sende B.93 i oprykningsspillet, noget som virkede stort set umuligt for tre runder siden.