1. Herresenior spillede lørdag en flot kamp i det svenske på en meget blæsende dag. Modstanderen fra Trelleborgs FF spiller til daglig i den næstbedste svenske række, Superettan.

Trelleborgs FF – B.93 2-2 (2-1)

B.93’s målscorere: Mikkel Mouritz på straffe og Mican Atici.

B.93 var lørdag på langfart til svenske Trelleborg. Ganske heldigt for så vidt at kampen var lagt på udebane denne gang, da den nok var blevet aflyst, hvis det skulle være spillet på Svanemølleanlægget på grund stormvarsel, ligesom 1. Kvindesenior måtte se sig nødsaget til.

Det blev nu stadig en meget blæsende, men også særdeles begivenhed affære, hvor det unge B.93 mandskab kæmpede godt imod svenskerne.

Efter 10 minutter havde Mican et nærgående skud, der ramte stolpen, men blot minuttet kom vi bagud 1-0, da Søren Sørensen lagde en pasning på tværs af feltet, som uheldigt blev ført af vinden og ind i buret bag Aris Vaporakis.

Trelleborgs FF pressede på i denne fase af kampen, hvor Aris Vaporakis holdt os inde i kampen med et par flotte redninger. Efter 20 minutter kom hjemmeholdet dog foran med 2-0 efter en hjørnesparks situation.

B.93’erne fik bedre greb om spillet inden pausen og Mican Atica havde en åben chance foran mål efter 33 minutter, men blev tacklet i skudøjeblikket. Minuttet efter reducerede vi til 2-1, da anfører Mikkel Mouritz med vanlig sikkerhed konverterede et straffespark. 2-1 holdt sig til pausen.

Unge Gustav Frederiksen med en tackling mod en Trelleborgs FF spiller. Foto: Christer Thorell.

B.93 kom godt ud af starthullerne og kontrollerede kampen i 2. halvleg. Mikkel Mouritz var tæt på at fordoble målkontoen fire minutter efter pausen.

Efter 53 minutter sendte Mican Atici et stærkt skud fra kanten af feltet i kassen. 2-2. Målet gav kraftige protester fra hjemmeholdet, da bolden ramte dommeren før den røg videre til Mican, som kunne sparke bolden i mål. Svenskerne mente selvfølgelig at dommeren skulle fløjte, hvilke han var ved at gøre, men han droppede det, da han så hvor flot Mican Atici sparkede bolden i kassen.

Kort efter var samme Mican Atici nærgående igen, men svenskernes keeper pararede.

Nytilkomne Frederik Høgh kom på banen efter 60 minutter og fik sin uofficielle debut. B.93 stillede med flere unge spillere fra U19 truppen, som fik god erfarring.

Mikkel Mouritz udfordrede Trelleborgs FF målmanden igen efter 64 minutter med et af sine velkendte klassiske frispark. Frederik Høgh kom tættest på med en scoring efter 88 minutter, men blev dømt offside. I de førende sekunder hoppede og dansede kuglen på Trelleborg målstregen og B.93’erne havde fortjent sejren efter total dominans i 2. halvleg.

Men det blev ved de 2-2 efter en særdeles opløftende indsats.

Se også B.93 Fanklubs liveupdatereferatet på Trelleborgs FF’s hjemmeside og flere fotos fra kampen her taget af den svenske freelance journalist Christer Thorell.