B.93 måtte se hjemmeholdet Thisted FC, tage alle tre point søndag trods spilovertag.

Thisted FC – B.93 1-0 (1-0)

1-0 Yao Dieudonne (39′)

Sparekassen Thy Arena
267 tilskuere.

B.93 havde valgt den samme startopstilling fra sejren i midtugen og (med lidt god vilje) den samme bænk. Det er ganske tydeligt, at cheftræner Thomas Nørgaard er ikke en mand der ryster på hænderne. Thomas har tydeligvis en fast tro på sit hold og koncept – og hvad han vil med sine spillere.

Det kan også høres i de interviews den retorisk stærke cheftræner giver. Fanklubben har som regel et godt timet interview efter kampen, og til denne kamp gav Thomas Nørgaard et interessant interview til kyndige Rasmus Lykke (som lidt pudsigt arbejder både for Thisted og B.93’s bedste kvindehold). Læs det her.

B.93 var taget til kampen dagen før, for at være så godt forberedt som muligt. Man havde til dagens opgør valgt at stille op i en rædselsfarve af en trøje, og stadionuret fungerede ikke, men ellers kom kampen godt i gang, og begge hold startede kampen med fuld skrue og stor løbevillighed. Dette i en ganske underholdende 1. halvleg.

I starten havde Thisted et skud tæt op af den bagerste opstander, og kort efter forsøgte Jeppe Erenbjerg sig med et direkte frispark. Derefter kom chancerne i dryp.

B.93 havde en overvægt i spillet, men det var en forholdsvis lige (og livlig) 1. halvleg. Desværre blev det hjemmeholdet, der kom foran efter et hjørnespark, hvor B.93 ikke fik sparket bolden væk. Da den udmærkede dommer fløjtede til pause, sad man med en følelse at udeholdet kunne gøre det bedre – ikke mindst offensivt.

B.93 kom egentlig fint fra start i 2. halvleg, men havde svært ved at skabe de store chancer mod et hjemmehold, som havde en god disciplin i det defensive, og satsede på at have det meste af holdet tilbage og forsvare. Holdet truede ved deres to hurtige angribere, som blev sendt afsted i kontrastød. Det virkede dog som om vores bagerste kædevhavde meget god kontrol over det i 2. halvleg.

Jo længere man kom frem i 2. halvleg, jo mere sad B.93 på kampen. Desværre havde holdet stadig svært ved at skabe store chancer. Der var et par frispark uden for feltet, som ikke blev farlige. Tiden gik med masser af boldbesiddelse til B.93, men stadig havde de unge 93’ere svært ved at true for alvor, og der blev trillet meget på tværs af banen. Dette grundet en mur af Thisted-spillere, der forsvarede meget lavt.

I den hektiske slutfase kom der en “dobbelt-chance” til B.93, og der kunne det godt have udløst et 1-1 resultat, men det kastede ingen scoring af sig. Efter fem minutters overtid kom slutfløjtet. Lidt surt nederlag, da B.93 havde bolden meget, og vi kunne vel nok godt have taget mindst et point.

Thisted på udebane er ingen nem kamp. Det er et sted alle hold kan tabe – og det gjorde B.93 så desværre denne solrige søndag.