B.93 vandt 3-0 over Jægersborg i 1. runde af DBU Pokalen.

0-2 Omar Roshani (55′)
0-3 Omar Roshani (77′)

Jægersborgs anlæg
Ca. 150 tilskuere.

Til pokalkampen i Jægersborg fra Danmarksserien stillede B.93 op uden profilerne Senoglu, Simonsen og Nico Jørgensen. Desuden måtte Nicolai Olsen fra U19 hasteindkaldes, da Oliver Drost måtte melde afbud kort før kampstart.

Et tændt Jægersborg-hold var godt med i kampens indledning, men som første halvleg skred frem, fik B.93 tiltvunget sig overtaget.

Med en herlig dybdeaflevering sprættede Omar Roshani Jægersborgs forsvar op, så Bjørn Zabell kunne smutte igennem og sikkert udplacere målmanden.

B.93 var i front og sad nu fuldstændig på spillet. Miraklet Mirabel kunne have øget føringen, men fik ikke snert i sin afslutning, og så blev det ved 0-1 ved pausen.

Hjemmeholdet kom ud til anden halvleg med ny energi og forsøgte at lægge tryk på vores bagkæde. Men bagkæden holdt stand, og B.93 slog kontra: Ercan Demirbas driblede sig flot igennem hele Jægersborgs midtbane og stak bolden i dybden til Omar Roshani, der med et smukt indersidespark følte bolden op i det fjerneste målhjørne.

Selv om hjemmeholdet kæmpede godt, havde B.93 styr på begivenhederne, og kunne tilmed øge snøre sækken endegyldigt til, da Jason Svensson brød igennem i højre side og serverede bolden for fødderne af Roshani, der fra nært hold scorede sit andet mål i kampen.

I slutfasen tog B.93 lidt let på tingene, og hjemmeholdet kunne godt have fået et trøstmål, men stolpen reddede os, og den sikre 3-0-sejr var i hus. Fine debuter til Ercan Demirbas, Sefa Ünsal og Nicolai Olsen.