Souheib Dhaflaoui blev matchvinder med to scoringer i Middelfart. Særdeles vigtig sejr, og B.93 bider sig fast i topstriden i rækken.

Middelfart Boldklub – B.93 1-2 (0-1)

0-1 Souheib Dhaflaoui (39′)
0-2 Souheib Dhaflaoui (47 ‘)
1-2 Peter Kristensen (63’)

Middelfart Stadion
323 tilskuere.

Efter det skuffende nederlag på Østerbro Stadion i sidste uge, var spørgsmålet om B.93 kunne komme fra Fyn med point. Bookmakerne havde hjemmeholdet som favoritter, men et godt taktisk indstillet hold fra Østerbro var klar til kamp.

B.93 virkede meget motiverede, men dog en smule afventende, og efter begge hold tidligt havde gode forsøg, var hjemmeholdet tæt på at bringe sig foran efter en halv times spil, men en velspillende Aris Vaporakis snuppede forsøget, og B.93 keeperen holdt niveau hele kampen.

B.93 var her kommet mere med i kampen, og det så meget lige ud på dette tidspunkt. Alligevel må man sige, at Middelfart fik en kold afvaskning, da Souheib Dhaflaoui – med sit første turnerings-mål som senior for B.93 – bragte udeholdet foran med lidt over fem minutter tilbage af første halvleg. Netop som 1. halvleg så ud til at ende med en nulløsning.

Middelfart kom ud til sidste halvdel af kampen for at jagte en udligning, men det var velspillende Souheib Dhaflaoui der gjorde det til 0-2 kort inde i 2. halvleg, og derved fordoblede sine turnerings-scoringer for sin klub (som de matematisk kyndige sikkert allerede har regnet ud). Dejligt for Souheib og B.93, at denne gode tekniker er kommet i gang med at lave mål. Han forlod banen midt i 2. halvleg til klapsavler af B.93’s medrejsende fans.

Efter det mål prøvede udeholdet at smide flere folk frem, og der blev løbet mange meter på en – som det så ud fra streamingen – knoldet bane, der ikke altid var spillernes livret. så det polerede spil blev det aldrig til.

Reduceringen kom til stor glæde for hjemmeholdets fans efter 63 minutter, men til trods for stor ivrighed fra Middelfart, blev det aldrig til en udligning. I den sidste hektiske fase følte B.93 sig snydt for et straffespark, og dommeren mente han skulle give et gult kort til Thomas Nørgaard for at bruge mund, endda uden for det tekniske felt! Dommeren havde tidligere givet gult til anfører Mikkel Mouritz for at hjælpe med at dømme kampen.

Blandt de over 300 tilskuere var der en flok, der holdt med B.93 ganske højlydt, og de var glade da dommeren fløjtede for sidste gang.

Faktum er, at B.93 i denne sæson har været ganske suveræne på udebane. Det er blevet til fire flotte (læs svære) sejre i turneringens foreløbig fire udekampe. Lægger vi pokalturneringens kampe med, så er det jo endnu bedre, men uanset hvordan vi angriber dette matematisk, så var det godt nok en vigtig sejr, som det hårdt fightende B.93 hev hjem.