1-3 Joseph Kamara (85′)
2-3 Joseph Kamara (88′)

Svanemølleanlægget
Ca. 90 tilskuere.

B.93’s træningskamp mod Roskilde nåede at blive rykket lidt rundt, inden den blev sparket i gang på en hed formiddag på vores nye fine kunstgræsbane. Den var først placeret som udekamp, derefter blev den rykket til bane 1.

Den endte dog – grundet en elendig bane 1 – at blive spillet som nævnt.

Det blev en meget underholdende affære, med hele fem mål, bl.a to reduceringsmål af Joseph Kamara, som blev skiftet ind efter 70 minutters spil, og dermed logisk nok, viste et interessant indhop.

Mystisk nok førte B.93 ikke, da FC Roskilde scorede direkte på frispark efter 37 minutter – godt sparket ind , men der blev mumlet lidt om muren stod lidt forkert – vi tager ikke den slags snak alvorligt.

Indtrykket var at B.93 burde have ført ved pausen. Hjemmeholdets offensiv var uskarp, men skal have ros for god energi og at komme til mange chancer. En fin 1. halvleg fra B.93, hvor de manglende mål selvfølgelig trak ned i regnskabet. Især spillede Sø stærkt, og giver et indtryk af han går en stor sæson i møde.

Danny og Hasselgreen ændrede massivt ved pausen, og sendte de nedenstående 11 på banen til de meget fine sidste 45 min. Der kom løbende skift i sidste halvdel af opgøret.

Emil Dyre sad over, men deltog dog i løbetræningen som Peter Hasselgreen lavede for de udskiftede – inkl. Conrado, som (på afstand) afslørede han er en bedre keeper end løber.

Den korte version er at de sidste 45 minutter var lidt ustrukturerede, men der blev levereet fin underholdning og B.93 stod til sidst for to flotte reduceringsmål af nævnte Kamara, som afslørede han har et godt antrit, og (i hvert fald på dagen) kølige afslutninger.

Vi endte med at tabe 2-3 til et hold, som var mere kyniske og effektive foran målet, men det var en god kamp af 2. divisionsholdet, som lover godt.

Kort fortalt en fin træningskamp, på en dejlig sommerdag.

Emil Dyre:”Det var i perioder rent rodeobold.”

Danny Jung: “Vi burde have lavet mange flere mål.” – Den udtalelse er der vist ikke nogen, der tør protestere mod.