Vælg en side

B.93 efterlod et godt indtryk i den sidste kamp i sæsonen, men det forblev målløst.

B.93 – Hillerød 0-0

Sundby Idrætspark
Ca. 300 tilskuere.

Sæsonens sidste kamp måtte B.93 flytte til Sundby Idrætspark, da Østerbro Stadion var optaget. Kampen var uden betydning for såvel B.93 som allerede oprykkede Hillerød.

Men alligevel skader det jo ikke at efterlade et godt sidste indtryk, og det gjorde B.93 faktisk i store dele af denne kamp. I første halvleg fik B.93 hurtigt et tydeligt spillemæssigt overtag mod de orangetrøjede nordsjællændere, der – som sædvanligt – stod lavt på banen og forsøgte at fange 93’erne i ubalance.

Hillerød var farlige ved en enkelt lejlighed før pausen, hvor Vaporakis måtte ud i fuld længde for at redde et fladt skud med bud efter netmaskerne. 93’erne var tæt på et par gange ved Bany og Persson, men manglede den sidste opfindsomhed til at få åbnet det – som sædvanligt – yderst solide og velorganiserede Hillerød-forsvar.

Efter pausen fik 93’erne dog vekslet spilovertaget til chancer. Store chancer, vel at mærke. Tættest på kom Rasmus Brodersen med et hovedstød, der gik på tværs af målet, ramte indersiden af stolpen og sprang i spil igen. Men også indskiftede Hamid El Idrissi var tæt på med et fladt skud, der prellede af på den modsatte opstander.

Ja, det var stolpe-ud i dag for B.93. Hillerød havde stort set ikke et forsøg mod mål i hele anden halvleg, mens “Den Hvide Dame” faktisk fik nedbrudt slotsbyholdets barrikader, men savnede dygtighed og ikke mindst lidt held i sprøjten til at gøre arbejdet færdigt.

Og så blev det ved 0-0. Dermed slutter B.93 en resultatmæssigt skuffende forårssæson på en fjerdeplads i 2. divisions oprykningsspil.

Spillemæssigt har vi dog set mange gode takter i løbet af foråret, især angrebsspillet er blevet mere opfindsomt og direkte. Det bliver spændende, om spillerne i den kommende sæson kan udvikle den stabilitet og skarphed, der skal til, for at høste frugterne af det gode arbejde, der leveres af alle på og omkring holdet.

Holdet på banen

Aris Vaporakis

Simon Wæver (ud 81′)
Søren Sørensen
Abdullah Iqbal
Rasmus Brodersen

Andreas Heimer (ud 46′)
Lauge Persson (ud 69′)
Tammer Bany

Jeppe Erenbjerg
Oliver Carrara (ud 69′)
Milan Rasmussen (ud 56′)

På bænken

Simon Rossil
Søren Nørgaard (ind 46′)
Souheib Dhaflaoui (ind 56′)
Mican Atici (ind 69′)
Hamid El Idrissi (ind 69′)
Frederik Høgh (ind 81′)
Sebastian Kroner

Kampreferat v) Mads Mazanti.
Topfoto: Christian Midtgaard.