B.93 stadig uden nederlag i træningskampene.

På en dejlig lørdag eftermiddag – som lugtede lidt af forår – vandt B.93’s 2. divisionshold 4-2 ( 2-0) på Svanemølleanlægget over Hillerød.

B.93 kom foran ved altid flittige Nicolai Olsen efter 23 minutter med et godt gennemspillet angreb. O. er den med flest kampe på det nuværende 93-hold. Han har spillet 129 kampe og lavet 28 mål.

Efter en jævnbyrdig start hvor Hillerød var tæt på at komme foran, overtog B.93 spillet og sad tungt på det resten af halvlegen. Med 10 minutter tilbage til pausen scorede Soidik med et fladt skud til 2-0. Han er prøvespiller, og spillede for øvrigt 68 minutter. En af kampens profiler Jeppe Erenbjerg burde havde gjort det til 3-0, men sparkede tæt forbi.

Hillerød kom bedst ud til 2. halvleg, og kom op på 2-2 (det første mål på straffespark), men kun 38 sekunder efter udligningen gjorde Jeppe Erenbjerg det til 3-2 efter 78 minutter på et godt skud, og så lukkede Nicolai Olsen til 4-2 i det 83. minut, efter en brillant pasning af veloplagte Jeppe.

Set uden taktiske briller. var det en underholdende kamp – med gode mål og mange fine præstationer. Skruer man det skarpe trænerblik på, blev der lavet en del fejl. Dog virker B.93 mere stærke og bevægelige end set længe. Det ser ud til cheftræner Thomas Nørgaard har gjort store fremskridt med holdet.

Thomas Nørgaard havde dog ikke fri, da han var booket med trænereamet og et par spillere til at tale til fanklubben. Sidstnævnte skal roses for fint fremmøde – en rigtig god ide med dette B.93 event.

Det sluttede efter en time, og folk drog derfra hver til sidst – efter en god dag på B.93.

Foto fra fanklub eventet. Thomas Nørgaard i dialog.