2-3 Benjamin Waldo (82′)
2-4 Oliver Drost (90′)

Tårnby Stadion
152 tilskuere.

Et B.93-hold, der havde Sebastian Czajkowski som angriber fra start i stedet for en skadet Mohammad Ali, begyndte som lyn og torden i udekampen mod AB Tårnby. Angreb på angreb bølgede ned mod hjemmeholdets mål, og allerede efter to minutter gav det pote, da Mads Nielsen med et herligt skruet frispark drejede bolden op i målhjørnet. Kort efter måtte han se et lignende forsøg fra samme distance reddet tæt under mål af en forsvarsspiller, og også Czajkowski havde et godt forsøg, der sneg sig forbi fjerneste stolpe.

Men midt i 93-dominansen slog AB Tårnby pludselig igen: Et frisparksindlæg blev headet på tværs til den store midtstopper, Morten Sichlau, der mutters alene foran mål dårligt kunne undgå at udligne.

Derpå meldte hjemmeholdet sig ind i kampen, og resten af halvlegen bølgede spillet frem og tilbage. For B.93 var Sebastian Czajkowski meget tæt på at overliste amagerkanernes målmand efter en forrygende solotur, men også hjemmeholdet kunne have bragt sig i front, blandt andet havde de kort før pausen et skud på stolpen.

Fra anden halvlegs start ændrede kampbilledet sig dog. B.93 overtog en stor del af spillet og begyndte også at skabe chancer. Sebastian Czajkowski var millimeter fra at kure Emmanuel Ogudes skud på tværs af mål det sidste stykke over stregen, men stolpen var i vejen.

Czajkowski og Ogude fik dog belønning for deres samarbejde efter nitten minutter af anden halvleg, da “Seb” headede “Emmi” fri, og nigerianeren tøvede ikke foran mål, men bankede sikkert bolden i kassen fra få meters afstand. 2-1 til B.93, og stor jubel blandt de medrejste 93- og Ogude-fans.

Jublen blev ikke mindre få minutter senere, da en returbold fra et hjørnespark havnede hos Andreas Heimer i højre side. Hans indlæg havnede lige i panden på Ogude, og så stod der 3-1. “Amagerdræberen” Ogude, der også blev dobbelt målscorer for to kampe siden mod B1908, havde slået til igen.

Kort efter spillede Czajkowski, der var kampens store oplevelse og fortjent blev kåret til kampens 93er, Andreas Heimer fri i dybden, men Heimer kiksede friløberen på Tårnby Stadions i øvrigt skandaløst ringe grønsvær.

Og så skete det, som vi har set så ofte før: B.93 lukkede helt unødvendigt modstanderen ind i kampen igen. Med knap ti minutter igen kunne vores forsvar ikke bestemme sig for, hvem der skulle tage sig af et indlæg fra højre, så bolden havnede hos Benjamin Waldo, der blot skulle sende den i et tomt mål. Ak ja, som intet andet hold i verden mestrer B.93 kunsten at gøre uspændende kampe spændende.

I slutfasen kastede hjemmeholdet alt frem og fik tre hjørnespark i træk. Heldigvis var 93-forsvaret vågne og afviste dødboldene. Og i overtiden kunne Ronni Raun med et præcist udkast sende indskiftede Oliver Drost af sted mod mål. I en en-mod-en-situation udmanøvrerede han sin direkte modstander, hvorpå han sikkert udplacerede amagerkanernes målmand. 4-2, og så var den kamp omsider lukket. Fin sejr efter en ikke voldsomt velspillet, men meget underholdende kamp, hvor B.93 tiltvang sig et klart overtag i anden halvleg mod et godt kæmpende Tårnby-hold.

Martin Heisterberg: “Vi arbejder i øjeblikket med vores kombinationsspil (afbrudt af høj, sarkastisk latter af Erling Bøje). Okay, første halvleg var ikke god, dog synes jeg, det bliver bedre efter pausen, hvor vi styrer kampen. Men selvfølgelig skal vi forbedre vores pasningsspil.”