4-0 Nicolai Olsen (74′)

2. division, oprykningsspil
280 tilskuere.

Det blev en god eftermiddag for B.93, da de hjemme på Østerbro fik fynsk besøg fra Dalum. Dagen startede med en hyldest til Gitte Arnskov – en af klubbens mest populære personer – hvor fanklubben, moderklubben og den professionelle afdeling havde blomster og andet med til den populære 30-årige jubilar (læs mere om Gittes jubilæum her).

Ønskede holdet at give Gitte en sejr i gave, må man sige de levede fuldt op til det – for B.93 var virkelig veloplagte og spillede en sublim 1. halvleg. Holdet kunne nemt have gået til pausen med mere end de 3-0, som var stillingen ved halvtid. Et (som stadionspeaker Christian Winther formulerede det) vaskeægte hattrick af holdets, og rækkens topscorer Sebastian Czajkowski, var status.

Målet til 2-0 – som Emil Farver flot lagde op til – var kampens bedste scoring. Hyperfarlige Sebastian blev kåret som kampens bedste spiller af fanklubben, men mange var gode – og man bør nok (uden at forklejne en fin holdindsats) fremhæve den centrale midtbane hos hjemmeholdet, hvor Anton Peterlin og især Andreas Heimer lyste op.

Efter pausen gik B.93 – ikke ulogisk – ned i gear, og kørte sejren hjem på et mål af dynamoen Nicolai Olsen. Man tillod sig endda at brænde et straffespark ved holdets leder Martin Heisterberg og indskiftede Mohammad Ali manglede lidt marginaler og måske en smule selvtillid ved et par aktioner.

Sejren var på intet tidspunkt i fare og der er al mulig grund til at rose holdet og cheftræner Sune Lærkedahl Jensen, samt hans trænerteam. De sendte mandskabet motiveret på banen – tydeligt taktisk velforberedt. 1. halvleg var klart den bedste holdet havde leveret i denne sæson og skal man dryppe lidt malurt i bægeret, skal det være at man burde have vundet større. B.93 er dog tilgivet efter en festlig eftermiddag foran 280 tilskuere.

Enhver definition er en grænse, derfor ros til B.93 for at rejse sig fra nederlaget i sidste uge og give de fremmødte fans en stor oplevelse. Holdet havde fortjent flere tilskuere, men det kommer forhåbentlig næste gang.

Via sejren bankede holdet sig op lige under toppen og der venter et meget spændende opgør lørdag, hvor holdet spiller ude mod topholdet Thisted, og med Emmanuel Ogude tilbage fra karantæne, kan der blive kamp om pladserne.