2-3 Oliver Drost (74′)
3-3 Daniel Jensen (87′)

Dalum Stadion
295 tilskuere.

Efterårets sidste kamp bød på underholdning og dramatik for alle pengene, da B.93 spillede 3-3 mod Dalum i Odense.

Efter en jævnbyrdig indledning bragte Dalum sig i front i det 15. minut, da et indlæg fra venstre havnede i panden på Morten Andersen ved bagerste stolpe. Udækket kunne han ubesværet heade bolden i mål ved nærmeste stolpe.

B.93 kom dog hurtigt tilbage i kampen, og fik på en herlig scoring udlignet. Andreas Heimer tog sagerne i hånd på midtbanen, trak sig fri og kom efter smukt 1-2-spil alene med målmanden. Elegant tjattede han bolden i nettet. 1-1. Fremragende gennembrud af Heimer, der var blandt de bedste i lørdagens kamp.

Kort efter var Karsum tæt på at bringe B.93 i front med et fladt skud, som målmanden parerede. Men ellers var det en ret lige første halvleg, hvor B.93 havde et mindre spilovertag, mens Dalum lurede på hurtige gennembrud over flankerne eller dødbolde. Ikke nogen helt dum strategi, eftersom B.93-forsvaret var tydeligt sårbare overfor høje bolde. I halvlegens overtid endte et nyt indlæg fra venstre på ny i panden på en fuldstændig udækket Dalum-spiller, denne gang Tempelaars, og så stod der 2-1 til odenseanerne ved pausen.

Som anden halvleg skred frem lykkedes det B.93 at skabe et stadig større tryk mod Dalums mål. De rødklædte fynboer fik dog midt i halvlegen muligheden for at bringe sig på 3-1, men et frit skud fra kanten af feltet knaldede mod overliggeren. B.93 slap med skrækken, og kunne i stedet slå igen i den modsatte ende: På et frispark fra omkring tyve meter fra mål lidt ude i højre side drejede Olcay Senoglu smukt bolden over muren og op i det korte hjørne. 2-2.

Kort efter satte Den Hvide Dame trumf på. Et herligt angreb over venstre flanke endte med at Oliver Drost blev spillet alene igennem. Stensikkert sendte han bolden fladt ind i det lange hjørne. 2-3!

Derpå fulgte en dramatisk slutfase, der blev forlænget med fem minutter, fordi Frederik Bruhn måtte modtage behandling efter en grim eftertackling fra en Dalum-spiller. Da Ronni Raun var ude med en håndskade, var vi nær blevet vidne til et legendarisk comeback til 44-årige Nicolas Nielsen, men Bruhn bed dog smerterne i sig og gennemførte.

B.93 havde mulighederne for at lukke kampen ved både Drost og Heimer, men ak, bolden gik forbi mål ved begge lejligheder, og så var der jo lige det der med B.93’s problem med at forsvare sig mod høje bolde.

Fire minutter før ordinær spilletids ophør kom Bruhn skævt ud til et frisparksindlæg. Bolden blev headet på tværs til Daniel Jensen, der kunne heade den videre ind i et tomt mål. 3-3, ikke noget urimeligt udfald af den svingende og underholdende affære. Flot fight og i perioder imponerende angrebsspil af B.93. Men, for pokker, hvor bittert at indkassere tre hovedstødsscoringer.

Martin Heisterberg: “Vi er vokset som hold, og vi viste god moral, men vi gav for mange nemme mål væk i dag, desværre.”