B.93 – Boldklubben SøllerødVedbæk 3-1 (2-0)

3-0 Nico Jørgensen (70′)
3-1 Omar Mashinesh (76′)

Ryparken, kunstgræs
Ca. 20 tilskuere.

B.93 vandt onsdag aften den tredjesidste af vinterens planlagte træningskampe med 3-1 over BSV’s DS-hold. Oliver Drost udnyttede en målmandsfejl til at bringe B.93 i front, og brændte også et straffepark senere i første halvleg, før Nicolai Olsen afsluttede et fornemt angreb med at score til 2-0 fra nært hold.

I pausen var der gang i svingdøren (syv udskiftninger), og anden halvleg blev mindre overbevisende fra B.93’s side. Nico Jørgensen øgede til 3-0 på et fladt skud, før BSV fortjent fik pyntet på resultatet. Gæsterne modtog i øvrigt to røde kort under kampen, men træner Rutkjær fik overtalt dommeren til at lade BSV fuldføre kampen med fuldt hold, så vi kunne få brugt denne regnfulde onsdag aften i Ryparken fornuftigt.

Gæsteoptrædener fra “Baronen” Hakala og prøvespilleren Thorbjørn Billeskov fra Holbæk i anden halvleg, mens 16-årige Lukas Chang på ny stod hele kampen.