B.93 tog sin tredje sejr på stribe med dagens sejr over Vanløse hjemme på Østerbro Stadion.

B.93 – Vanløse 3-1 (1-0)

1-0 Sebastian Koch (30′)
2-0 Nicolai Olsen (51′)
2-1 Mohamad Al-Naser (61′)
3-1 Haitam Hajjami (74′)

289 tilskuere.

B.93 måtte til kampen mod Vanløse undvære de karantæneramte Leonel Montano og Mikkel Mouritz. Det betød en fuldkommen ommøblering af den centrale midtbane. De helt unge Lauge Persson og Jeppe Erenbjerg gled ind i startopstillingen, og den mere rutinerede fighter, malteseren Godwin McKay, fik også chancen fra start.

Om det skyldtes rokaderne i “maskinrummet” på midtbanen skal jeg lade være usagt, men første halvleg af lørdagens kamp mod Vanløse var i hvert fald af ualmindeligt ringe kvalitet. Begge hold bød de få fremmødte på et orgie af fejlafleveringer i et søvndyssende tempo. TV Bella, som sender uddrag fra kampen på mandag, får en rolig stund i redigeringsrummet, når de skal se første halvleg igennem, for med mindre de regner deres seere for masochister, er der ikke meget, der er værd at vise.

Dog fik vi da et mål, lidt ud af det blå, da Morten Hegaard sendte en lang dybdeaflevering op mod Sebastian Koch. Bolden dumpede lige nøjagtig ned mellem Vanløses tunge bagkæde og en målmand, der kom på mellemhånd, og så kunne Koch trække forbi målmanden med en enkelt berøring med panden og sende den i et tomt mål.

Få minutter senere havde Magnus Krogh et fint forsøg, der havde bud efter det lange hjørne, men strøg forbi målet. Mere er der heller ikke at berette om fra en første halvleg, der virkede som et bevidst forsøg på at skræmme de sidste tilbageværende tilskuere væk fra Østerbro Stadion.

I anden halvleg kom der anderledes gang i løjerne. Nicolai Olsen blev skiftet ind og skulle ikke bruge lang tid til at sætte fut i 93’erne. Efter blot fem minutters spil satte han selv et angreb i scene fra banens midte, sendte bolden ud i højre side til Koch, der brød igennem og sendte et indlæg ind mod selvsamme Olsen, der var stormet ind i feltet. Lille O klemte sig ind mellem Vanløses forsvarsspillere og headede bolden fladt over i det lange hjørne. 2-0!

De sortklædte gæster ville dog også være med i løjerne. Ti minutter senere trykkede Mohamed “Mudi” Al-Naser af et par meter udenfor feltet. Hans pragtfulde venstrebensspark strøg op i målhjørnet langt udenfor Michaelsens rækkevidde.

Efterfølgende havde begge hold muligheder for yderligere scoringer, men det blev B.93, der fik det næste mål: Nicolai Olsen sendte et frispark fra højre side ind i hovedet på Haitam Hajjami, som Vanløse-forsvaret glemte alt om at dække op. Ligesom O tidligere i halvlegen headede han fladt mod mål, men denne gang fandt bolden vej til det modsatte målhjørne.

3-1-målet lukkede kampen, for Vanløse havde ikke meget mere at komme med, og B.93 var tættere på 4-1 end gæsterne var på en reducering.

Dermed var den anden sejr i træk på Østerbro Stadion end realitet. Så har man set dét med. Ganske vist måtte vi pine os igennem en skidt første halvleg, men med Nicolai Olsens fine indhop og en anden gnist i 93-spillet efter pausen, fik vi tilspillet os en fortjent sejr.