2-1 Christoffer Boateng (47′)
3-1 Kevin Bechmann Timm (50′)

Tingbjerg Idrætspark.
608 tilskuere.

B.93 indledte lørdag efterårssæsonen med en kamp i Tingbjerg mod Brønshøj. Som så ofte før, når de to hold har braget sammen, blev det en festlig og underholdende kamp, som så ofte før med hvepsene som vinder.

B.93 fik ellers en fantastisk start på kampen: Første angreb – bolden ud til Emil Farver på venstrefløjen, et perfekt indlæg til Sebastian Czajkowski, der løb frem ved forreste stolpe og med en lang tå dirigerede bolden i mål. B.93 i front – efter ti sekunder! Lynmål er åbenbart blevet en 93-specialitet.

Kort efter scoringen havde hjemmeholdet en stor mulighed, men Raun i målet leverede en flot parade. Og så stod B.93 ellers for løjerne i den næste halve times tid. Med kvikt angrebsspil dominerede “Den hvide dame” kampen. Gang på gang kom hun bag om Brønshøjs forsvarskæde med farlige indlæg til følge. Især den fodrappe amerikaner, Marcus Salandy-Defour, var i et strålende spillehumør, og Sebastian Czajkowski var en kilde til evig uro i straffesparksfeltet. I denne fase burde vi scoret til 2- og måske 3-0, men en velspillende Kasper Vilfort i Brønshøj-målet parerede i stor stil forsøg fra nært hold fra Czajkowski og Heimer.

Og så – i det 32. minut – kom Brønshøj pludselig tilbage i kampen, og på hvilken bizar facon: Et tilsyneladende harmløst frisparksforsøg fra vel omkring 35-40 meter skulle Raun egentlig blot samle op. Det gjorde han også, men fik på en eller anden mistet grebet om bolden, samtidig at han vendte sig mod eget mål, mens bolden lå bag hans ryg uden at selv var klar over det. Alle gloede måbende på Rauns orienteringsvaskeligheder, bortset fra altid giftige Patrick Naundrup, der havde luret, at bolden var fri, og enkelt kunne prikke bolden ind bag Raun, før det gik op for ham, hvad der skete. 1-1.

Målet gav hvepsene – i dagens lejlighed uden striber, fordi Hummel endnu ikke havde sendt dem deres normale hvepsestribede trøjer – nyt mod på tilværelsen. Kort før pausen kunne de endda have bragt sig på 2-1, men stolpen reddede for B.93.

I anden halvleg var det så Brønshøjs tur til at få en kanonstart. Allerede i det andet minut bragte hvepsene sig i front ved Christoffer Boateng, som fik frit skud midt for mål lidt udenfor feltet. Han takkede for gæstfriheden ved smukt at skrue bolden udenfor Rauns rækkevidde.

Og kort efter var den gal igen: Et frispark fra Kevin Bechmann Timm slog i græsset foran Raun og smuttede over ham. Endnu en situation, hvor stakkels Raun, der ellers også havde et par flotte redninger, ikke så for godt ud.

Bagud 1-3 skulle B.93 nu ud på en veritabel bjergbestigning op ad Tingbjerget for at få noget med hjem fra Nordvestkvarteret. Men fem minutter efter scoringen kunne de hvidtrøjede have bragt spænding ind i kampen igen, da Czajkowski blev væltet omkuld i feltet. Klart straffespark, som Emil Farver tog sig af. Vilfort kastede sig til sin højre side, Farver sparkede til hans venstre – forbi mål!

I resten af kampen havde vi et klart spilovertag, men kom sjældent bag om Brønshøj-forsvaret, så chancerne blev ikke så store som i første halvleg. Alligevel kunne vi notere os for to forsøg på stolpen ved Omar Roshani og frisparkseksperten Mikkel Mouritz. Nej, det var bare ikke B.93s dag i Tingbjerg denne lørdag. Og så måtte vi gå fra banen med et nederlag i en kamp, hvor vi især i kampens første halve time havde været det bedst spillende hold.

Kristian Holm: “Vi spillede en god første halvleg og gik til anden halvleg med en god fornemmelse. Men så stemplede vi ikke ind i begyndelsen af anden halvleg, og tabte på personlige fejl.”