1-0 Martin Heisterberg (1′)
2-0 Niclas Rønne (37′)
3-0 Jonas Lorentzen (47′)

160 tilskuere.

Før onsdagens nervekamp mod GVI havde B.93 ikke scoret et eneste mål efter hjørnespark i hele forårssæsonen, så træner Favasuli lagde ekstra vægt på træning af dødbolde op til kampen. Og der skulle blot gå 44 sekunder af kampen, før det gav bonus: Martin Heisterberg steg til vejrs på kampens første hjørne og headede B.93 i front. Lige den start, vi havde brug for.

De grønklædte gæster fik en god kontramulighed efter godt ti minutter, men den snuppede Raun ved nærmeste stolpe. I den anden ende var B.93 farlige, når Vangede-holdet blev fanget i ubalance, men det blev ved lige-ved-og-næsten for blandt andre Oliver Drost, hvis forsøg dumpede ned på overliggeren og Niclas Rønne, der sendte bolden i sidenettet.

Men i det 37. minut fik B.93 et nyt hjørne, og minsandten om det ikke lå perfekt i panden på Rønne, der smukt dirigerede bolden i mål ved den ene stolpe. To mål efter hjørnespark, 2-0!

GVI, der har flere dygtige og rutinerede boldspillere på holdet, var egentlig godt med i kampen og skabte også en farlighed umiddelbart før pausen med et fladt skud, der sneg sig forbi den ene stolpe, men stod B.93 solidt i forsvaret og virkede trods strid modvind en kende skarpere i angrebsspillet, så pauseføringen var alt i alt fortjent.

Anden halvleg var ikke mere end godt et minut gammel, da B.93 fik et nyt hjørnespark. Nu lykkedes alt pludselig for B.93, for Jonas Lorentzens indadskruede spark sejlede med lidt hjælp fra vinden simpelt hen direkte ind i det fjerneste målhjørne. Hjørne-hattrick af B.93, tænk at man skulle opleve det.

Derpå gik B.93 lidt ned i gear og forsøgte at forvalte føringen. De allerede nedrykkede gæster med den tidligere 93er, David Rasmussen, som ny træner, viste god moral og blev ved med at klø på. Men fine redninger af Ronni Raun og lidt hjælp fra overliggeren forhindrede en reducering, som ikke havde været ufortjent. Nu kom sejren heldigvis aldrig i fare, og B.93 kunne færge en uhyre vigtig sejr i land.

Ronni Raun, kåret til kampens spiller efter en ny flot indsats: “Rundens øvrige resultater flaskede sig for os, og endelig fik vi udbytte af vores dødbolde. Tak for kåringen til kampens spiller, men en del af æren tilfalder et godt spillende forsvar foran mig.”