0-2 Emil Farver (24′)
0-3 Leonel Montano (33′)

Vejlby Stadion Aarhus
145 tilskuere.

Det var næsten en intern forløsning, da B.93’s 2. divisionshold for herrer tog en vigtig – og meget fortjent – sejr i Aarhus med sikre 3-0 foran næsten 150 tilskuere i landets næststørste by.

Kampen var meget vigtig – ikke mindst for troen på at ’93 projektet er på rette vej, og set ud fra denne dyst så det fornuftigt ud.

Sejren blev – jo logisk nok – sikret på en flot 1. halvleg, da tre mål gav den afstand, som gjorde at sejren aldrig kom i fare. Kampens vigtighed var tydelig på stillingen, men B.93 virkede ikke tynget af dette og var mindst et gear bedre end dagens hjemmehold i de første flotte 45 minutter.

Udeholdet kunne være kommet foran, da Sebastian Czajkowski brændte alene med keeperen efter 17 minutter, men kun minuttet efter gjorde Omar Roshani det til 1-0, og der skulle kun gå knap 10 minutter, inden tilbagevendte Emil Farver – lidt heldigt – sendte bolden direkte i mål på hjørnespark. Efter 33 minutter scorede 18-årige Leonel Montano til 3-0, og dermed var sejren i realiteten sikret.

B.93 var styrende, og kunne godt have lavet flere mål, men vigtigst var det, at de tre point kom i hus – og det var selvfølgelig glade spillere og trænere, som fejrede sejren efter kampen. Det må give en masse selvtillid til den vigtige kamp lørdag 5. maj mod Næsby. Det er kl. 13.00 på Østerbro Stadion og alle omkring holdet håber på opbakning fra så mange B.93’ere og Østerbro borgere som mulig.

– Jeg er glad for sejren, ikke mindst på spillerens vegne. Jeg mener de har haft mange marginaler mod sig i denne sæson, men i dag gjorde de rent bord og sad på kampen.

– I min verden, er der ingen tvivl om vi fortjente sejren, udtalte bestyrelsesmedlem af B.93 Kontraktfodbold ApS Ole Ringheim, som var en af de B.93’ere der var mødt op til den vigtige kamp. Ros for opbakningen til holdet til jer der tog turen til Aarhus.

Stort tillykke til cheftræner Danny Jung, spillerne og staben, der havde brug for denne sejr og opmuntring.