1-3 Thomas Christiansen (31′)
2-3 Olcay Senoglu (straffespark 77′)

Østerbro Stadion
473 tilskuere (sæsonrekord).

Lørdagens udgave af københavnerklassikeren mellem B.93 og vore venner fra Frem var desværre en noget udvandet af slagsen, da ingen af holdene reelt havde noget at spille for på grund af det nyindførte pointsystem, som kun gør det muligt for holdene at tage point tjent mod hold, der ender i samme slutspilspulje, med til forårets turnering. Og da B.93 og Frem havner i hver sit slutspil, henholdsvis ned- og oprykningsslutspil, var der ingen point på spil for nogle af holdene. Begge hold valgte derfor at spare nogle af deres spillere til kampen, og spillerne var med henblik på næste rundes vigtige kamp ekstra opmærksomme på ikke at pådrage sig karantæneudløsende advarsler.

Til gengæld smed de to hold enhver forsigtighed over bord og gav hinanden og tilskuerne en særdeles underholdende dyst. Det var gæsterne fra Frem, der var de første til at sætte gang i løjerne. Et B.93-hjørnespark endte med en Frem-kontra, hvor Frem’erne udnyttede en blottelse i vores venstre forsvarsside. Bolden blev til sidst spillet på tværs til Thomas Christiansen, der enkelt kunne sende bolden i et tomt mål.

Efter et kvarters spil var B.93-forsvaret på ny i det gæstfri hjørne, da et flot slået frisparksindlæg fra Beran Camili overrumplede alt og alle, for til sidst at smutte i nettet bag Frederik Bruhn i målet. Angiveligt havde Frems Mathias Bukhave fået en fod på bolden, før den gik i mål, i hvert fald endte han med at blive noteret for scoringen.

Trods katastrofestarten gjorde B.93 sit til også at holde Frems forsvar beskæftiget. Oliver Drost havde atter fået chancen fra start og kvitterede med en decideret pragtpræstation på venstreflanken. Ene mand drev han gang på gang gæk med Frems højre forsvarsside, og var da også ophavsmand til 1-2-reduceringen. Et af hans mange gennembrud førte til et fladt indlæg, som i første omgang blev afvist af Frem-forsvaret, men bolden havnede for fødderne af Miraklet Mirabel, der fra en position på kanten af feltet i venstre angrebsside ramte bolden klokkerent, så den som trukket efter en snor strøg op i fjerneste målhjørne. De, som kaldte Fremad Amagers mål i 0-1-kampen for to uger siden årets mål på Østerbro Stadion, må vist revidere deres synspunkt efter Miraklets vidunderlige scoring.

Men ak, kort efter var den gal igen i vores forsvar. Et boldtab midt på egen banehalvdel gav Frem’erne mulighed for at fange vores forsvar i ubalance. Thomas Christiansen takkede for tilbuddet, og gjorde det med et fladt skud til 1-3.

B.93 havde muligheder for at komme yderligere på tavlen i første halvleg, blandt andet havde Mads Nielsen et frisparkshug, som målmanden måtte verfe op på overliggeren, men i lyset af det meget venlige forsvarsspil, som B.93 leverede i første halvleg, kunne intet indvendes mod Frems pauseføring.

Anden halvleg tilhørte til gengæld B.93. Mens topholdet fra Valby mest koncentrerede sig om at færge sejren i hus uden alt for store omkostninger, fortsatte B.93 det muntre angrebsspil, stadig anført af en Oliver Drost i overdådigt spillehumør.

Reduceringen til 2-3 kom i det 77. minut efter at Drost – hvem andre – blev væltet omkuld i feltet under et af sine utallige gennembrud. Olcay Senoglu var stensikker fra 11-meterpletten. Men mere blev det ikke til, selv om både Senoglu og indskiftede Frederik Nørgaard havde chancerne for udligning efter herlige Drost-oplæg. Skarpheden i afslutningerne var dog ikke tilstrækkelig til at få netmaskerne til at blafre, og de altid sympatiske Frem´ere kunne drage fra Østerbro med en sejr. Men – nå ja – når vi nu gik hen og blev den tabende part i opgøret, var det da meget godt, at der ikke stod afgørende point på spil.

Miraklet Mirabel: “Vi kom desværre for sent i gang. Vi kunne i hvert fald have fået uafgjort, hvis vi havde været mere tændte i den første halve time.”