Træningskamp
30 tilskuere

B.93 spillede sin anden træningskamp lørdag mod Holbæk, hvor turen gik til en god kunststofbane i Tølløse.

Rudi prøver forskellige spillere og konstellationer af her i starten, og der er stadig er par enkelte spillere som stadig skal vise sig frem, inden de kan blive en del af den endelige trup.

De startende var: Ronni Raun på mål – Sean Christoffersen, Martin Heisterberg, Marco Holst og Emil Farver udgjorde backkæden – Kristoffer Hagen, Michael Jonssen og Anton Peterlin på midtbanen – Omar Roshani, Mohammed Ali og Oliver Drost i front.

På bænken startede Anders Hakala, Mads Heidelbach, Adam Jørgensen, Sebastian Czajkowski og Nicolai Olsen.

1. halvleg var meget præget af den tidlige start på sæsonen. Både det tekniske niveau og de interne relationer sad ikke i skabet. Selvom B.93 var meget i boldbesiddelse, så blev det aldrig rigtig målfarligt og eller til nogle gennembrud. Vores fire-back kæde kom ofte i omstillingsproblemer, fordi vi fik boldtab på midten af banen, og så kom Holbæk hurtigt og fik afsluttet.

Holbæk fik et billigt mål midt i 1. halvleg efter et hjørne, hvor en andenbold blev lagt ind over fladt til en helt udækket Holbæk-spiller.

B.93 fortsatte med at være spilstyrende, og forsøgte i perioder at praktisere det høje pres eller hurtigt genpres. Det skal der dog fortsat arbejdes med, og netop derfor har holdet også en masse træningskampe endnu til at få det på plads.

Omar Roshani havde et par skud udefra, men der manglede kvalitet. Mohammed og Drost arbejdede hårdt og forsøgte, men havde heller ikke dygtigheden og heldet. Vores centrale midtbane havde problemer med at finde hinanden og deres normale tekniske niveau.

Rudi skiftede udskiftningsspillerne ind i pausen, og det gav en anden energi og flow i spillet efter de første ti minutter af 2. halvleg. Boldomgangen blev hurtigere. Rudi havde bedt primært kanterne om at spille mere direkte og prøve deres direkte modstandere af.

Det udnyttede Nicolai Olsen med sin hurtighed og speed til at udfordre og komme ind i feltet, hvor han blev nedlagt. Fortjent straffe til B.93, som Emil Farver sikkert omsatte til 1-1 udligning.

B.93 TV: Emil Farvers straffesparksmål.

Efter målet sad B.93 mere og mere på spillet. Der blev rokeret lidt rundt på holdet, hvilket bragte ny dynamik. Efter et fremragende og hurtigt gennembrud havnede bolden tilfældigt hos Kristoffer Hagen, som flot sparkede den i det lange hjørne fra en spids vinkel. 2-1 til B.93.

Den stilling holdt. Selvom spillet langtfra sidder i skabet, så vinder vi og sejre kan man altid bruge.