2-1 Sebastian Czajkowski (55′)

2. Division, oprykningsspil
Gentofte Stadion
152 tilskuere.

En form for poetisk retfærdighed fandt sted på et koldt Gentofte Stadion, da B.93 tog mod Greve i første turneringskamp.

Holdet kom bagud – fik et rødt kort, men hev alligevel tre point hjem.

B.93’s trofaste tilskuere og den utrætteligt trommende fanklub fik en ubehagelig start da Jakob Sparholt flot scorede på frispark, men hjemmeholdets bevægelige spillere kom retur og fik udlignet ved hyperfarlige Ogude, som dog  i samme halvleg så gult to gange – og de hvidblusede var dermed tvunget til at spille kampen i undertal.

Ved pausen kom en meget veloplagt Nicolai Olsen ind og han gjorde en forskel. Han var – sammen med holdets målmand Ronni Raun, den hårdt arbejdende matchvinder Sebastian Czajkowski og den altid solide anfører Martin Heisterberg – blandt hjemmeholdets bedste spillere. Træner Sune Lærkedahl Jensen havde tydeligvis coachet sine spillere klogt ved pausen, og holdet styrede det meste af 2.halvleg flot – det var svært at se at Greve havde en mand mere på banen. B.93 burde have scoret til 3-1 til sidst, men det var glade spillere der lod sig hylde efter den fortjente sejr af de 152 fremmødte tilskuere.

B.93 så trimmede og organiserede ud, og holdet kan – hvis man kan holde niveau og koncentration – kunne gå en spændende sæson i møde. Næste opgør bliver dog en stor udfordring, da man skal på udebane mod et fysisk stærkt hold fra Brabrand – den kamp spilles på lørdag kl 15.

Det kan godt være tilskuerne frøs, men der var fin underholdning og man kunne næsten ikke forlange en bedre start.