1-0 Nicolai Olsen (1′)
2-0 Nicolai Olsen (47′)
2-1 Rasmus Ingemann (68′)

186 tilskuere.

Det var en vældig underholdende eftermiddag på Østerbro Stadion, da B.93 slog ubesejrede Brabrand med 2-1, men det er starten de fleste vil tale om.

B.93’s dynamo Nicolai Olsen (kaldet Pukki) scorede efter 6,6 sekunder! Hvilket står som rekord for hurtige scoringer – den tidligere var på 11,2 sekunder, pudsigt nok også scoret på Østerbro Stadion, da Christian Holst nettede for Silkeborg i Ekstra Bladet Cup (pokalturneringen) mod B.93.

Vi har – i skrivende stund – ikke fået det officielt bekræftet, men mon ikke Nicolai Olsen har skrevet sig ind i historiebøgerne. Se scoringen her.

1. halvleg bølgede derefter frem og tilbage – vældig underholdende, men meget mystisk kun med en scoring – trods de mange chancer. I slutningen af halvlegen burde ’93 havde gjort det til 2-0, men vi var ikke heldige.

I pausen var der en herre som skulle giftes, og holdt sin polterabend. Han ramte – modsat B.93’erne – ikke dagen, men han har jo fået sin egen scoring allerede.

Underholdningen fortsatte i 2. halvleg og Nicolai Olsen gjorde det til 2-0 tre minutter inde i 2. halvleg. Bolden blev sendt i nettet via en Brabrand-forsvarer.

Tyve minutter før tid bragte Brabrand spændingen tilbage i opgøret. Rasmus Ingemann sparkede på mål fra distancen, bolden endte i nettet, og så havde udeholdet tyve minutter til at redde point.

B.93 forsvarede sig derefter bravt og det var dejligt at hjemmeholdet tog sejren, efter et par skuffelser på egen bane på det sidste.

Der var gule kort til anfører Heisterberg og indskiftede Andreas Heimer, og en tilfreds cheftræner Sune Lærkedahl Jensen roste efterfølende sine spillere for en stor præstation. Det skal blive spændende at se, om holdet kan følge op på den flotte indsats i næste kamp ude mod Kolding.