2-0 Daniel Holm (88′)

Kæmpernes Arena
450 tilskuere.

Den vanskelige udekamp i Hvidovre blev ikke ligefrem lettere af, at skadesproblemerne fortsat præger B.93. Olcay Senoglu og Marco Holst måtte melde fra, og Niclas Rønne måtte begynde på bænken på grund af knæproblemer. Desuden var Morten Levinsen ude med karantæne. Den defensive midtbane kom til at bestå af 34-årige Philip Bank og Andreas Kaltoft, netop fyldt 17.

Hjemmeholdet lagde da også klart bedst ud. Allerede efter to minutter måtte Ronni Raun diske op med en fantomredning efter et forsøg fra nært hold. I det hele taget sad Hvidovre tungt på spillet i første halvleg mod et B.93, der ikke kunne få meget til at fungere, hverken offensivt eller defensivt. 1-0-målet kom efter tyve minutter, da et skud fra Frederik Emil Andersen blev rettet af af Martin Heisterberg og snød Raun i målet. Uheldigt, ja, men hvordan kunne vi så enkelt lade ham komme fri til skud?

1-0-føringen ved pausen til Hvidovre var fuldt fortjent. B.93 kunne kun noteres for et par forkølede forsøg over mål, ellers stod der Hvidovre på det meste.

Billedet var uændret i anden halvlegs indledning, og B.93 måtte love for Rauns heroiske indsats i målet, ellers havde hjemmeholdet allerede da lukket kampen.

Men da der manglede godt og vel en halv time begyndte Den Hvide Dame så småt at slå fra sig. Indskiftningen af Niclas Rønne skabte liv i B.93-offensiv. Gæsterne overtog initiativet fra hjemmeholdet, og chancerne begyndte at komme: Drost skød på mål efter en dybdeaflevering fra Rønne, Zabell snittede med hovedet et indlæg mod mål, og Rønne skød fladt udefra, men ved alle tre lejligheder var Hvidovres målmand med på noderne og parerede i fin stil.

Mod kampens slutning fik Hvidovre bedre fat i spillet, og B.93’s angreb blev aldrig for alvor farlige. I stedet kunne hjemmeholdet lukke og slukke, da Daniel Holm efter et B.93-boldtab i opspillet blev spillet fri i dybden og sikkert udplacerede en chanceløs Raun. 2-0, en fortjent og forventet sejr til et godt Hvidovre-hold, men alligevel: Bittert, at B.93 ikke leverede samme præstation som i den sidste halve time i hele kampen.

Mads Heidelbach: “Vores første halvleg var meget sløj. I anden halvleg synes jeg, vi kom bedre med og fik også skabt nogle chancer, men desværre var det ikke nok til at få noget med hjem.”