I en svær udebanekamp mod oprykningskandidaterne fra Næsby, kunne B.93 tage hjem fra Fyn med en sejr på 1-2.

B.93’s er allerede sikret førstepladsen i 1. division og oprykning til forårets kvalifikationsliga. Så holdet kan spille frit og prøve at forfine sit spil, samtidig med at hele truppen kan få spilletid.

Mod Næsby gik det ikke så nemt som i det første opgør, hvor B.93 vandt 4-0. Siden da har Næsby vundet fem ud af seks kampe. Det lykkedes da heller ikke B.93 at score i Odense i første halvleg, men opgaven blev ikke nemmere af, at kunstbanen var dækket af vand.

Anden halvleg var knap nok kommet i gang, før U19-landsholdsspilleren Sofie Bruun Bredgaard lynede for 9. gang i sæsonen.

Efter 63 minutter gjorde 1. divisions topscorer, Nicole Loren Robertson, det til 0-2. Målet var hendes 14. i efterårets 1. division.

Næsby fik reduceret til 1-2 i det 77. minut, men B.93 knoklede en arbejdssejr hjem.

B.93 fik dermed den 10. sejr i efterårets 1. division, og holdet har kun haft sat point til i to uafgjorte kampe. Inklusive i pokalturneringen har det unge, talentfulde hold scoret 51 mål i 14 kampe.

Næste kamp er på lørdag den 9. november ude mod Sundby, der med en sejr på 2-0 over FC Damsø kom op på en oprykningsplads, fordi Østerbro IF tabte 5-2 i Herlufsholm.

B.93 spiller årets sidste kamp i efteråret hjemme mod FC Damsø lørdag den 16. november kl. 13.00 på Svanemølleanlægget.