B.93 måtte lørdag se sig besejret med hele 1-5 på Østerbro Stadion, da Kolding IF var på besøg. Noget af en mavepuster, men vi er stadig med i toppen af rækken.

1.784 tilskuere.

Til lørdagens kamp mod Kolding IF overraskede cheftræner Kim Engstrøm ved at stille alternativt op med flere nye i start-11’eren.

Selv om solen skinnede fra en skyfri himmel over Østerbro, begyndte kampen med bulder og brag.

Efter fire minutter ramte en tilbagelægning til Koldings målmand Christoffer Petersen en knold på banen og sprang fra hans fod videre ind i mål.

Glæden for B.93 varede dog kort. Minuttet efter blev Koldings store angriber Paul Ngongo sendt af sted i dybden og sendte sikkert bolden over i det lange hjørne. 1-1, og der var kun spillet fem minutter.

I de følgende minutter overtog gæsterne styringen af kampen mod et B.93-hold, der slet ikke kunne få gang i spillet.

Efter større dominans, bragte Kolding sig foran midtvejs i 1.halvleg. Et hjørnespark fra højre blev skruet tæt ind foran mål, hvor Thomas Mikkelsen på en eller anden måde fik bugseret bolden i mål.

Samme Mikkelsen var på pletten igen senere i samme halvleg, da han bankede en nedfaldsbold efter et hjørnespark op i det lange hjørne. 3-1 til Kolding blev også pausestillingen, og det kunne der ikke indvendes noget imod.

Kim Engstrøm foretog en firdobbelt udskiftning i pausen, men de nye folk var kun lige kommet på banen, da den var gal igen. Milan Silva Rasmussen væltede sin modstander omkuld i feltet, og Christian Kudsk scorede sikkert på det efterfølgende straffespark.

Dermed var det sidste rest af håb ude for os. I resten af kampen forvaltede Kristoffer Wichmanns tropper føringen uden de store problemer. Et behjertet forsøg fra indskiftede Jonathan Mathys var vores bedste bud på en 2-4-reducering.

I stedet blev det sydvestjyderne, der bankede det sidste søm i kisten. Et forulykket indkast fra Rasmus Brodersen endte i fødderne på Paul Ngongo, der enkelt kunne trille bolden i mål til slutresultatet 1-5.

Én positiv ting at tage med fra denne kamp: Der er mulighed for revanche allerede på lørdag i Kolding.

– Og så var pre-game arrangementet og marchen forud for kampen en stor succes.

Udtalelse fra cheftræner Kim Engstrøm

– Først og fremmest er jeg ærgerlig over vores præstation i dag, der var langt under vores normale niveau.

– Det var en kollektiv offday på alle parametre hele vejen rundt. Vi fik aldrig fat i kampen, hverken offensivt eller defensivt.

– Det er klart mit ansvar som cheftræner at få holdet til at præstere på det niveau vi skal, så jeg lægger mig fladt ned og tager det fulde ansvar for vores nederlag i dag.

– Vi har lige fra første kamp i sæsonen sagt vi gerne vil spille med om oprykning i år. Vi har også sagt det ville blive tæt lige til det sidste.

– Det må vi sige det fortsat er. Vi er halvvejs i slutspillet og vi ligger fortsat nr. 2. Så ingen grund til panik.

– Vi er bevidste om præstationen i dag ikke var god, men vi står sammen som hold og løfter i fællesskab i den kommende uge. Og så ser vi frem til næste weekends kamp i Kolding, hvor vi skal ud og revanchere vores præstation fra i dag.

Jonathan Mathys kom ind fra starten af 2. halvleg for at sætte ny fart på angrebsspillet. Med nr. 6 på ryggen er det Niels Morberg, der følger med. Foto: Christian Midtgaard.

B.93 TV: Fællesmarch fra Slottet til Østerbro Stadion

B.93 TV: Pre-match interview med cheftræner Kim Engstrøm

B.93 TV: Vi kommer foran 1-0

B.93 TV: Pause interview med transitions- og assistenttræner Kasper Lorentzen

B.93 TV: Post-match interview med cheftræner Kim Engstrøm

B.93 TV: Terrassen støtter op trods 1-5 nederlaget